Милена Славова с голям концерт на 26 май

Apr 14, 2016 Няма коментари by

Рок кралицата на българската музикална сцена – Милена Славова, организира голям концерт по повод своята 30-годишнина на сцена. На 26 май 2016 г. от 20:00 ч. в зала „Универсиада“, Милена събира най-големите рок банди и изпълнители в България. Концертът „30 години Rock’n’Roll“ ще е едно от най-значимите музикални събития на годината, билетите за което са вече в продажба в мрежата на Тикетпортал. Разбира се, в стила на Милена, концертът ще премине под мотото „Да изкъртим мрака заедно“.

Васко Кръпката, Митко Кърнев, Буги Барабата, Шеки, Бандата на Пецата, „Обратен Ефект“, „Уикеда“, „Конкурент“, „Епизод“ и “Fyeld” са сред първите групи, които организаторите от Mr. Rock Music обявиха като част от специалните гости. Предстои обявяването на още рок легенди и приятели на Милена, които ще се включат в „30 години Rock’n’Roll“. DJane Monique пък подготвя специални визуални ефекти и лазерно шоу. В продажба са и 60 VIP билета, благодарение на които най-големите фенове на Милена ще могат да изживеят една наистина неповторима рок вечер.

По подготовката и организацията на 30-годишния юбилей на Милена Mr. Rock Music си партнират с най-големия рок бар в София – „ROCK IT. От началото на годината стартира и серия от LIVE изпълнения, по време на които Милена изпълнява някои от най-големите си хитове за изминалите 30 години, както и парчета от последния си албум „13“.

Милена е една от емблематичните фигури на българската рок сцена. Дискографията на Кралицата на рока, както често я наричат, включва 7 албума: Милена+Ревю“ (1989), Ха-ха (1991), Скандалът“  (The Scandal) (1993), Дъ best + (1999), Sold (1994), 10 (с Ревю) (2002) и 13 (2015).

Милена е съосновател на друга музикална легенда – РЕВЮ“, която още през 1988 г. се превръща в една от знаковите групи в историята на съвремената българска музика. В същата година на сцената се появява и Нова Генерация, а в България е поставено началото на постпънк и ню уейв движението.РЕВЮ“ изнасят концерти както в България, така и в почти всички държави от Източния блок, и в Западна Европа, и получават десетки награди.

От 1993 до 1999 г. Милена живее в Англия, където продължава да твори и изнася концерти. След завръщането си в България „РЕВЮ“ се събира в оригиналния си състав, но през 2002 г. Милена напуска групата окончателно, като на пазара излиза албумът „10“, част от който са емблематични и до днес за групата песни.

През 2015 г. излиза и албумът „13“, който включва хитоветеМоите ангели“, „Куклата Мици“, „Чворолино“ и още 10 парчета.

Concerts

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Милена Славова с голям концерт на 26 май”

Leave a Reply