Sentimental Swingers с нов концерт

Apr 18, 2016 Няма коментари by

Задава се вторият от поредицата концерти Diamonds and Pearls – в нощта срещу Цветница, на 23 април, от 22.30 часа, в Studio 5, а заедно с него и възможността да станете част от DIAMONDS AND PEARLS клуба на Sentimental Swingers.

Новата клубна карта DIAMONDS AND PEARLS осигурява ексклузивен достъп до концертите от поредицата Diamonds and Pearls на Sentimental Swnigers в София до края на 2016 година, както и предварителна информация за всички събития, и, разбира се, приятни изненади.

„Идеята е чрез картите за Diamonds and Pearls клуба да скъсим дистанцията с публиката и да превърнем нашите концерти в по-лично изживяване”, споделя Вера Шандел от Sentimental Swingers.

Клубната карта няма за цел да отсява по-специалните и да стеснява кръга от почитатели. Обратното. Всъщност ние сме тези, които получаваме специалното отношение на членовете на клуба, както и на всеки един гост на нашите концерти“, убедена е Андрония Попова.

Клубната карта DIAMONDS AND PEARLS можете да поръчате предварително или на втория DIAMONDS AND PEARLS концерт на 23 април в Studio 5 * music club.

Според Десислава Андонова от Sentimental Swingers новата клубна карта Diamonds and Pearls дава възможност на всеки неин притежател освен за чести срещи с музиката на чаровното суинг трио, така и за усещане за близост.

За нас е вълнуващо предизвикателство да бъдем различни всеки път и да правим нещо ново за всички, които харесват нашата музика“, убедена е Деси Андонова.

За повече информация за новата клубна карта Diamonds and Pearls: лично съобщение на Facebook страницата на Sentimental Swingers или имейл запитване на sentimentalswingers@gmail.com.

Concerts, Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Sentimental Swingers с нов концерт”

Leave a Reply