HP Inc. дава допълнителен тласък на PC гейминга с OMEN by HP

Jun 03, 2016 Няма коментари by

HP Inc. обяви новото портфолио на компанията OMEN by HP, създадено специално за геймърите, които се нуждаят от последните иновации при настолните компютри, осигуряващи им мощта и производителността за пълно превъзходство пред конкуренцията.

Като част от стратегията си за преосмисляне на персоналните системи, компанията представя унифицирано гейминг портфолио на базата на OMEN by HP с набор от възможности в различните ценови категории за задоволяване на различните потребности на съвременните геймъри. Новото портфолио улеснява избора на най-подходящата платформа, която да осигури най-доброто възможно преживяване на масовите играчи. Също така през лятото HP ще представи платформата OMEN X за геймърите, нуждаещи се от още по-агресивна производителност с опции за персонализация на любителско ниво.

Новото поколение геймърски настолни компютри OMEN by HP ще включва три устройства с нова атрактивна визия, предлагащи добро съотношение на цена и качество и създадени за максимално геймърско удоволствие. Преносимите компютри OMEN гарантират всепоглъщащо преживяване с плавна работа на устройствата. Преносимите модели от серията OMEN с диагонал на екрана от 15,6 и 17,3 инча се предлагат с Full HD1 и 4K2 IPS опции на дисплея за подобряване качеството на геймплея с изключително реалистична графика. Звуковите ефекти са отчетливи и ясни благодарение на експертната аудио конфигурация от Bang & Olufsen и технологията HP Audio Boost за допълнителна дълбочина на аудиото от двойните високоговорители, гарантиращи на геймърите, че няма да изпуснат нито звук.

“Създадохме OMEN by HP за геймърите, нуждаещи се от компютър, който не само осигурява изключително преживяване, но и позволява гъвкавост при избора на ниво на производителност и дизайн адекватно на техните нужди“, споделя Кевин Фрост, вицепрезидент и генерален мениджър „Потребителски персонални системи” в HP Inc. „Новата платформа OMEN предлага характеристиките, на които геймърите разчитат, а именно: мощ за битки в движение, графика за плавен геймплей и качествено охлаждане за най-новите AAA игри. OMEN by HP позволява на геймърите да нанесат първия и последния удар.“

Серията OMEN by HP включва:

Преносими компютри OMEN: Оборудвани с мощен хардуер и впечатляващи 4K2 дисплеи, геймърските преносими компютри с диагонал на екрана от 15,6 и 17,3 инча осигуряват производителност за победители.
Настолен компютър OMEN: Комбинацията от авангарден дизайн, водно охлаждане с най-новите процесори Intel® Core™3 и графика NVIDIA® GeForce® GTX или AMD Radeon™ гарантира чудовищна производителност, сертифицирана за работа с VR устройството Vive на HTC.

Преносими компютри OMEN, създадени за гейминг:

Включващи клавиатура с подсветка в драконово червено и логото на OMEN, брандирано на корпуса на клавиатурата, както и върху капака с дизайн „мрежеста черна сянка“, преносимите компютри от серията OMEN работят хладно с двувентилаторен дизайн за поддържането на върхова производителност. Батерията от 62W e разположена полегато към предната част на машината за по-голяма охлаждаща повърхност и въздушен поток за управление на температурата без загуби в производителността. Мощната графика NVIDIA® GTX™ 965M (на избрани модели) и четириядрените процесори Intel® Core™ i73 до 6-то поколение въоръжават геймърите за всяко предизвикателство или съперник.

Други характеристики включват:

Камера Wide Vision HD или незадължителната Intel® RealSenseTM Camera4 за 3D изживявания, която също така позволява на приложения със сензорен контрол да взаимодействат с компютъра по време на игра.
До 16GB памет, както и до 512GB7 PCIe SSD или 2TB7 за моделите с една възможност за съхранение; избрани модели предлагат двойна възможност за съхранение с до 2TB7 HDD и 128GB7 SSHD.
HP Fast Charge6 и до 10 часа живот на батерията7 на избрани модели.

Настолен компютър OMEN by HP, сертифициран за виртуална реалност с най-новата графика от NVIDIA
Мощен и с поддръжка на виртуална реалност, настолният компютър OMEN by HP включва най-новата графика NVIDIA GeForce GTX 1080 за още по-върховно гейминг удоволствие. Отключеният Intel Core i7 процесор3 осигурява производителността, необходима за най-взискателните игри и VR преживявания. Незадължителната модерна система с водно охлаждане позволява на компютъра да работи тихо и хладно като практически елиминира закъсненията при възпроизвеждането на видео. Настолният компютър от серията OMEN предоставя „tool-less“ достъп до хардуера (без нуждата от крепежни елементи), позволяващ на геймърите да увеличат игралната си мощ чрез допълнителна надстройка на машината.

Настолният компютър от серията OMEN е брандиран с новото лого на OMEN на характерния си вертикален дизайн и разполага с шаси от шлифован метал и HP LED Lighting подсветка, реагираща на нивата на работа на машината в зависимост от настройките на собственика.

Други характеристики включват:

Процесори Intel Core i7-6700K3 с възможност за овърклок при избрани модели8.
До 32GB памет и място за съхранение до 512GB SSD5 и до 3TB5 HDD – достатъчно за голям брои и значителни по обем VR игри и съдържание.
Графични възможности до NVIDIA GTX 1080 Founder Edition или AMD RadeonTM R9 390X, предлагащи по-добри кадрови честоти при по-висока резолюция.

Цени и наличност:

Преносимият компютър OMEN с диагонал на екрана от 15,6 инча се очаква на пазара в EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) от 23 май с начална цена 799 евро.
Преносимият компютър OMEN с диагонал на екрана от 17,3 инча се очаква на пазара в EMEA от 13 юни с начална цена 999 евро.
Настолният компютър OMEN се очаква да е наличен от 1 юли с начална цена 1099 евро.

Gaming

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “HP Inc. дава допълнителен тласък на PC гейминга с OMEN by HP”

Leave a Reply