12 разказа за лятната любов

Jun 23, 2016 Няма коментари by

Излезе сборникът с 12 разказа за любовта от някой от най-популчрните автори на мийн литературата. Озаглавен е „Летни дни и летни нощи” и е съставен от Стефани Пъркинс, която е популярна у нас с книгата „Целувка за Ана”. В сборника си тя представя на младите читатели 12 прекрасни причини лятото да стане още по-романитично.

Стефани има добър опит в събирането на някой от най-известните автори на книги за тийнейджъри.  В „Летни дни и летни нощи” фикусът е лятото, а разказите за любовта са споделени от някой от най-успешните американски тийн писатели.

Въпреки свежата корица и заглавие на горещ летен хит, „Летни дни и летни нощи“ ще изненада мнозина с дълбочината на темите, засегнати вътре. Темите, които интересуват всеки млад човек по пътя му към израстването, намират отражение в книгата. Любовта рядко е просто изживяване – до нея винаги се стига през големи драми и перипетии, а често е намесена и магията или някакъв фантастичен елемент. В много от книгите на избраните автори присъстват свръхестествени мотиви и е нормално и в разказите им те да са засегнати. Но над всичко е най-човешкото чувство – да обичаш и да бъдеш обичан. Ако имаш взаимност, винаги е топло лято.

Антологията „Летни дни и летни нощи“ предлага не просто над 450 страници романтика и мечти за дълги пясъчни ивици, a потапяне в света на тийнейджърите – свят, пълен с копнежи, житейски въпроси и кръстопътища.

Fun, Party Time, Секс и любов

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “12 разказа за лятната любов”

Leave a Reply