F.O. идва с гръм и трясък

Jul 13, 2016 Няма коментари by

Тъмни коридори, момичета с бухалки, момчета с кърпи на лицата и скорострелни рими представя в най-новия си проект  Михаил Митев – F.O.

Без да чака излишно, рапарът  директно визуализира заканителния си текст с видео към парчето „Пречим“. Така премиерата е неслучаен факт на седмия ден от месец №7 на годината.

„Дошли сме да ви пречим да скучаете“ нарежда на един дъх рападжията върху инструментала на Юлиян Макавеев Севдалинов – Cj Smoke Beats.F.O (2)

Да си „в крак“ с бързината на F.O. е доста трудна задача, която обаче не се оказа проблем за танцьорите от „Skywalkers“. В цялото видео виждаме изключителния хъс и пластичност на младите професионалисти.

„Останах възхитен от всички идеи, които „Skywalkers“ представиха пред нас“ – коментира режисьорът на видеото Виктор Антонов – Rikk, за когото това е шести съвместен клип с F.O. и продължава –  „Пречим“ е един от любимите ми проекти тази година. Исках всеки кадър да е максимално прецизен, но все пак да изглежда неподправен и натурален, което беше трудна задача за екипа ми, но всички се справиха страхотно.“

F.O (1)Освен да „пречи“ това лято, F.O. ще работи и върху нови проекти, които ще бъдат представени пред широката аудитория до края на годината.

 

 

Hip hop, Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “F.O. идва с гръм и трясък”

Leave a Reply