БНТ1 ПРЕВРЪЩА „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ” В РИАЛИТИ ФОРМАТ

Aug 04, 2016 Няма коментари by

Деветото издание на музикалното състезание “Голямо междучасие” обяви началото на новия си конкурс. Инициативата е на D2 и, по предложение на БНТ1, за първи път тя ще бъде превърната в риалити формата „Голямото Rock междучасие”.

В състезанието могат да участват млади и училищни поп и рок групи от цялата страна. Бандите трябва да са минимум от двама души, като възрастта им не трябва да е над 22 години (към 17-ти декември 2016 г.). Според регламента в групите се допуска да има максимум един член до 25 години (към 17-ти декември 2016 г.).

Песните, с които групите могат да участват в конкурса трябва да са две – авторска и кавър версия на български или друг език. Задължителният инструмент за кандидатстващите банди е китарата.

Регистрацията е онлайн на www.rockbg.com и ще бъде достъпна за всички кандидати до 30-ти септември.

След провеждане на регистрацията, селекционна комисия ще одобри двайсетте най-добри училищни и млади рок групи, с които ще бъде проведен кастинг. Той ще се състои през октомври и по време на него ще бъдат избрани десетте банди, които ще продължат напред. В ефира на БНТ1 зрителите ще имат възможността да проследят оспорваната надпревара между финалистите.

School, Slide

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “БНТ1 ПРЕВРЪЩА „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ” В РИАЛИТИ ФОРМАТ”

Leave a Reply