Adidas и технологията BOOST дадоха сила на Аберу Кебеде за победа в Берлин

Sep 28, 2016 Няма коментари by

Състезателката на adidas Аберу Кебеде победи в женската надпревара на маратона в Берлин, финиширайки с време 02:20:45. Кебеде носеше ултра леките и възвръщащи енергията adizero adios BOOST 3.0, с иновативната технология на adidas – BOOST, която има богата история от успехи в маратона.

С дебюта на adizero adios Хайле Гебреселасие поставя световен рекорд за време в Берлин още през 2008г.; рекорд, който подобрява през 2011г. Патрик Макау, обут в същия модел маратонки и тичайки по същия маршрут. В същите спортни обувки е обут и Уилсън Кипсанг, когато рекордът за дестинацията е подобрен отново по време на маратона в Лондон през 2014г. малко преди Денис Кимето да направи най-бързия си маратон в историята на Берлин в същата година и отново с безпогрешните adizero adios BOOST 3.0.  adidas-runners-berlin-marathon

 

“Днешната победа на Аберу Кебеде с adidas BOOST демонстрира истинския потенциал на съчетанието между най-добрите световни атлети и водещите иновации в обувната индустрия” каза Матиас Ам, Директор на категорията продукти за тичане adidas Running. „Резултатите на adizero adios boost от маратона сами говорят за себе си, така че ние ще продължим да работим с нашите атлети в името на развитието на най-добрите продукти за бегачите.”  

adidas BOOST носеше и Уилсън Кипсанг, който финишира на второ място в мъжката надпревара.

За повече информация относно маратона в Берлин, следвайте adidas Running в Instagram, Twitter и Facebook или търсете #WHYIRUNBERLIN.

Extreme, Street, Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Adidas и технологията BOOST дадоха сила на Аберу Кебеде за победа в Берлин”

Leave a Reply