Пулсар предизвиква футболните фенове

Oct 05, 2016 Няма коментари by

Имате опит с футбола в реалния или виртуалния свят? Това ви превръща в потенциалния шампион на Пулсар! Единствената специализирана верига от магазини за продажба на компютърни и видеоигри в България организира нова игра по случай събитието, наречено FIFA 17 и можете да я откриете на официалната им Facebook страница, на адрес: http://bit.ly/2dIHZD2.

От феновете се очаква да покажат най-доброто си футболно изпълнение, запечатано на видео, без значение дали е реализирано на реално игрище или виртуално такова – във футболен симулатор по избор! Ограничения няма, стига видеото да включва футболна топка и изпълнението да е лично ваше. Наградата за най-добрия – реален или виртуален футболист – е FIFA 17 за платформа по избор.

Колкото до самата игра, явяваща се един от най-сериозните фаворити на българския геймър, тази година FIFA 17 успя да промени изцяло начина, по който можете да възприемете и играете легендарната футболна серия. Една от причините за това се нарича Frostbite, класиращ се сред най-добрите и гъвкави съвременни енджини, послужил за изпреварилата времето си визия и детайлността от последните части на популярната серия Battlefield.

Пренесен на зеления килим, Frostbite енджинът предлага безпрецедентни нива на емоционална съпричастност със случващото се на екран заради изумителния фотореализъм при изобразяване на играчите и движенията им. Усещането, че не си просто геймър, който движи футболистите с контролер в ръка, а участваш реално в напрегнат мач, никога не е било по-истинско.

FIFA е всеизвестна с факта, че винаги отразява актуалното състояние на съвременните футболни шампионати такива, каквито са в момента, заради лицензите, позволяващи на авторите да работят директно с големите клубове, визуализирайки всеки футболист с реалното му лице, име и позиция в отбора. Наред с това обаче, тази година геймърите ще се докоснат до изцяло нов модел на движение и поведение и нов физичен модел при взаимодействие на играчите с топката или едни с други. Дори и в най-простите действия, като изпълняването на пряк свободен удар или дузпа, е вкарана огромна доза индивидуалност.

FIFA 17 е донесла със себе си и изкуствен интелект от ново поколение, защото – въпреки че играта в мрежа срещу или заедно с човешки партньор ще остане ненадмината – цялото преживяване може да пострада от неадекватното поведение на компютърно управляваните футболисти. Сега изцяло нова система прави анализ в реално време на това какво се случва по терена и се грижи вашите съотборници и опоненти да се държат максимално реалистично на базата на това как и какво правите в дадения момент. Прибавете нови възможности при атака, даващи на играчите възможност да създават някои от най-ефектните и красиви голови положения в историята на поредицата и получавате футболен симулатор, който не бива да бъде пренебрегван от никой истински фен.

Припомняме, че фирма Пулсар ще подари копие от играта за платформа по избор на един от тези фенове, включили се в тяхната нова игра.

Gaming, Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Пулсар предизвиква футболните фенове”

Leave a Reply