500 ловци на покемони щурмуваха mega mall sofia

Oct 06, 2016 Няма коментари by

500 ловци на покемони превърнаха Mega Mall Sofia в свое ловно поле преди броени дни. Участниците, заредени с тежък арсенал от смартфони, таблети и външни батерии, ловиха покемони в градинката на мола, където от 12 до 20 часа имаше постоянен lure (примамка) за играта Pokemon GO. На примамката се хвана дори ексклузивният за Европа покемон Mr. Mime.

Вътре в Mega Mall пък търсачи на покемони обикаляха всяко ъгълче, за да намерят 25-те скрити в рамките на мола покемон играчки.  Участниците събираха и значки от поставените на ключови места gym leaders, за да участват в голямата томбола в края на деня. Победителите от нея бяха изтеглени в 20 часа, като голямата награда беше ваучер от 200 лева за пазаруване в Mega Mall, а за второ и трето място имаше съответно гривна Pokemon GO Plus и външна батерия за смартфон.

image004 Търсенето на скрити играчки из мола завърши с успех за много Pokemon ентусиасти.

Събитието “Pokemall” във Facebook също се радваше на сериозен интерес. Участниците в него дори имаха възможност да спечелят последната останала играчка от голямото търсене в мола – покемонът Генгар.

„Такова чудо не е било. Трябваше да убеждавам едно дете и майка му, че няма как играчките да са заровени в саксиите” – споделя с усмивка един от охранителите в мола, също запален геймър и допълва: „Децата не ни създаваха проблеми, но и да са направили някоя пакост – простено им е. Цял ден искрено се забавляваха, това е най-важното”.

image006

Gaming

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “500 ловци на покемони щурмуваха mega mall sofia”

Leave a Reply