Да преобразим всекидневната с минимални пари и време!

Mar 02, 2017 1 коментар by

На много хора им се иска да преобразят дома, в който живеят, и по-специално помещението, където прекарват най-много време – всекидневната. Но колкото и силно да е желанието да освежим хола си, все не ни остава време или си измисляме други оправдания. Причината е една – искаме да отложим периода, в който всекидневната ще прилича на взривена от бомбардировка и ще трябва да прескачаме всякакви строителни материали из нея, докато най-накрая стане готова.

Но докога ще отлагаме такъв важен ремонт? Особено ако вече не издържаме гледката на изцапаните стени, напукания таван и пропускащите вятър прозорци. Не го мислете толкова – седнете на компютъра и за няколко минути ще си намерите подходящата фирма, която да извърши тази толкова неприятна работа. При това ще го стори за нула време и ще знаете цената, още преди майсторите да са започнали работа. На практика такава фирма може да направи всичко с всекидневната ви. Например:

  • Шпакловане, замазка, боядисване, слагане на окачен таван и други подобни – всеки от този тип ремонти действа изключително освежаващо на хола ви. На вас остава единствено да изберете цвета, останалото е в ръцете на професионалистите!
  • Слагане на паркет и друга подова настилка – все още има апартаменти с балатум и килим върху тях и на някои хора им харесва. Но ако на вас ви е писнало, но същевременно нямате представа какъв точно паркет трябва да купите и как се сменя, отново трябва да се обърнете към услугите на специалисти.
  • Изграждане на отоплителна система – тук вече говорим не просто за по-естетичен вид на хола, но и за подходящо отопление и енергийна ефективност. Изборът е голям – парно и електрическо отопление, централно и локално, подово отопление, камина, радиатори и други. Специалистите могат не просто да изградят системата, но и да ви дадат експертно мнение коя ще е идеалната за апартамента ви с оглед на неговото разположение и квадратура.
  • Почистване – обикновено мазетата и таваните се нуждаят от почистване, но в някои случаи се налага да се почисти основно и всекидневната. А след ремонт почистването си е направо задължително и изключително тежко, ако се наемете да го правите сами. Най-добрият вариант е да повикате професионална фирма да извърши някои от гореспоменатите услуги и след това да почисти след себе си. Всичко става не само по-бързо, но и много по-изгодно. След почистване е нужно и извозване на отпадъците до специализирани сметища.
  • Обзавеждане и интериорен дизайн – повечето хора си мислят, че само богаташи използват тези услуги, защото са твърде скъпи, но всъщност не е точно така. Можете да си намерите доста изгодна оферта за вътрешно обзавеждане на апартамента или всекидневната, разглеждайте сайтовете на фирми, занимаващи се с ремонти на жилища. Обикновено предлагат дизайна като бонус услуга, като по този начин тя излиза по-евтино, ако си закупите цял пакет.

Надяваме се, вече сте се убедили, че няма за кога да се отлага промяната във всекидневната. Накарайте я да изглежда така, както сте си мечтали винаги, за да прекарвате наистина страхотно време в нея и да си отпочивате истински. Бъдете мъдри, внимателно преценете от какви точно услуги се нуждае холът и го преобразете с минимум средства и максимум качество!

Еко

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

One Response to “Да преобразим всекидневната с минимални пари и време!”

  1. Стефан Стоянов says:

    Аз наскоро смених целия интериор у дома, включително и с нов паркет. Доста съм доволен, ама падна голямо къртене, а уж щяхме само да освежим стените. 😀 Иначе, със съвети като тези човек би могъл да се справи почти сам, ако не изникнат твърде сложни полезни дейности. Споделям!

Leave a Reply