Какво ще е модерно в банята през 2017

Mar 15, 2017 Няма коментари by

Ако приемате банята си като убежище, където можете да се отпуснете и да прекарате няколко релаксиращи часове, то вие следите под око всички актуални тенденции в обзавеждането на баня. Няма да ви губим времето, но напротив, ще ви улесним в тази задача, като ви покажем какво ще бъде на мода тази година в обзавеждането на банята.

Тази година е годината на блясъка и гланца. Поради тази причина, забравете за всякакви дървени мебели и ретро стила, а се отдайте наистина на разкош по царски. Времето отново се връща няколко века назад, но пък степента на лукса се е вдигнала. Дойде времето, в което да се поглезите с мраморни елементи, та нали това искахте?

Тази година поставената на тавана лампа с централно разположение ще бъде демоде. Трябва да се заиграете със светлината, а какъв по-добър начин от приглушената светлина. Освен, че тя създава атмосферата на интимност и уединение, тя ще ви помогне и да създадете така желаната и релаксираща обстановка, която можете да намерите в модерните СПА салони за красота.

Тази година цветовете са дръзки и ярки. Това съвсем не означава да претрупате банята си с мебели и после да не можете да се разминете. Например, едно златисто розово или атрактивно керемидено върши чудесна работа при постигането на ефекта „Wow“. Друга подходяща идея за постигането на този ефект е кобалтовото синьо.

Модерната баня тази година ще бъде момичешката. Тя ще има женствени черти, силно подчертан дух и загатната атмосфера на женско присъствие. Също така, ще има типичния за всяка една дама модерен, функционален и стилен поглед.

Източник: http://www.keramo-bg.com

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Какво ще е модерно в банята през 2017”

Leave a Reply