От сърцето на Берлин идва новият Sonic Voyager

Apr 10, 2017 Няма коментари by
Max Kobosil

Max Kobosil

Още едно пътуване в музикалните дебри на новаторството осигуряват от Metropolis. След силното начало в първите часове на годината с Dustin Zahn и Luca Agnelli и футуристичното мартенско избухване на Heroes Total с Ben Klock, Ilario Alicante и Julian Jeweil, идва време за новото издание на бутиковата серия  Sonic Voyager.

На 13 април в София DJ-колективът ще ни поведе освен в нови музикални територии, така и в поредната нестандартна индустриална парти локация – Sofia Outlet Center на Цариградско шосе 92А (до Метро и Техномаркет). Там ще се срещнем с двама съвременни електронни ексцентрика, които не се побират в стилови и жанрови рамки –  KOBOSIL и ETAPP KYLE!

Артисти на култовия лейбъл Ostgut, свързан с най-добрия техно клуб в света – Berghain, те ще донесат берлинския танцувален звук, който ги поставя сред най-перспективните съвременни имена на международната техно сцена.

Max Kobosil израства в Берлин и е повлиян от всички фактори, формиращи града, като една от световните техно столици. Кариерата му започва през 2013-а с ремикса на парчето Silo на Barker & Baumecker, който става и първото му издание за Ostgut Ton. След незабавния успех започва работа с Unterton и Marcel Dettmann Records, запазвайки фокуса главно върху музиката, която създава – дълбока и тъмна, танцувална и изпълнена с индивидуализъм. 25-годишният музикант рядко говори за себе си, но скромността и талантът го изстрелват сред резидентите на храма Berghain, където пуска рамо до рамо с хора, които са DJ-и от времето, когато е роден.

Etapp Kyle

Etapp Kyle

Подобна е участта и на Etapp Kyle, второто име, с което ни среща това издание на Sonic Voyager. Няма много неща, които могат да бъдат намерени в пространството за украинеца, чиято музика обаче звучи в сетовете на почти всички големи световни техно диджеи. Дискографията му е впечатляваща, а източноевропейският принц за кратко време достига такова ниво на креативност, че скокът му от меломан, който слуша музика вкъщи, до герой в клубовете по света се оказва почти вертикален. Първото му EP е издадено от лейбъла на Ben Klock, което е достатъчно признание за таланта му да реди тъмни и динамични звуци в сложни комбинации със запомнящи се мотиви и красиви музикални атмосфери.

Music, Party Time

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “От сърцето на Берлин идва новият Sonic Voyager”

Leave a Reply