Лейди Гага с грандиозен дебют на фестивала Coachella

Apr 19, 2017 Няма коментари by

На изключително силното участие на атрактивната Лейди Гага имаха възможност да се порадват посетителите на фестивала Coachella. Шесткратната носителка на награди „Грами“, считана и за една от успешните изпълнителки в световен мащаб, изпя добре познати и любими парчета като „You And I, “Alejandro”, “Telephone“ и баладична версия на „Edge of Glory“.

По-късно тя представи и песни от последния си албум „Joanne“, излязъл през миналата година, сред които беше и хитът „Million Reasons“. Накрая, но не на последно място, Лейди Гага изпълни и най-новия си сингъл – „The Cure“. Любопитно е, че продуцент и съавтор на парчето е самата тя.

Малко след премиерата, песента е #1 в iTunes в над 60 страни, сред които е и България. Тя вече е добавена в някои от най-популярните плейлисти в Apple Music – Today’s Hits и Best of the Week.

Русокоската получи покана да бъде хедлайнер на Coachella, след като през февруари Бионсе отмени участието си поради напредващата бременност.

По-късно тази година ще се проведе световното турне на Лейди Гага. Тя ще посети и Европа с поредица от концерти в Барселона, Испания, Швейцария, Италия, Германия, Белгия, Норвегия, Франция, Великобритания, Дания, Швеция.

Лейди Гага е една от най-продаваните изпълнители в последното десетилетие с изключителните 30 милиона копия от албумите си по целия свят и над 150 милиона продадени сингли в дигитален формат.

Музикалният и културен фест в долината Коачела се провежда от 1999 г. в Идио, Калифорния.

Concerts, Slide

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Лейди Гага с грандиозен дебют на фестивала Coachella”

Leave a Reply