Как да говорим с децата за секс? Отговаря Loveguide

Apr 25, 2017 1 коментар by

Като част от своите “Часове по здравно и сексуално образование” в над 30 населени места от страната, екипът на Loveguide организира още една среща, посветена на разговорите между родители и деца по отношение на секса.

На 26 април (сряда) организаторите ще споделят наблюденията си за най-често задаваните въпроси от тийнейджърите, най-големите заблуди и най-силните вълнения по темата. Те ще представят и специално разработения си подход, който позволява приятелски и открити диалози по изчервяващи юношите въпроси.

Loveguide предлага ефективно здравно и сексуално образование за ученици между 13 и 18 години от цялата страна, адаптирано за различни тийнейджърски групи. През 2015 г. екипът създаде онлайн платформа, която разказва на тийнейджърите всичко за секса, любовта и отношенията между хората. През 2016 г. пък започнаха обучения в най-различни формати в цялата страна и бе пуснат YouTube канал.

„Най-накрая правилната информация по правилния начин“ е оценката на ученици, родители, учители, директори и партньори.

Всеки от посетителите утре ще получи “Наръчник за тийнейджъри”. Мястото на събитието е Betahaus Sofia. Започва точно в 18:00 ч., а билетът за участие е на цена 10 лв. Заплащането става на място в деня на събитието.

Повече информация ще получите тук.

Lifestyle, Slide, Секс и любов

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

One Response to “Как да говорим с децата за секс? Отговаря Loveguide”

  1. Сайтове за обяви says:

    За съжаление преди в училищата в часовете по биология беше залегнало и се направиха първите стъпки, но за съжаление маи само това си остана без продължение и развитие.

Leave a Reply