Пуснаха билети за “Карибски пирати: Отмъщението на Салазар”

May 12, 2017 Няма коментари by

Дългоочакваното завръщане на най-известния пират в историята на киното – Джак Спароу – е след точно две седмици в Карибски пирати: Отмъщението на Салазар. Най-нетърпеливите фенове на леко шантавия пират и неговите приключения вече могат да се сдобият с билети за петата част от поредицата на Дисни. Избрани кина в цялата страна пускат в продажба от днес билети за предпремиерните прожекции на 25 май и премиерите от 26 май на 3D, IMAX 3D и 4DX.

В Карибски пирати: Отмъщението на Салазар капитан Джак Спароу отново ще се изправи срещу враг, много по-могъщ от собствените му сили и ще трябва да се пребори с… мъртъвците, за чието проклятие той носи пряка вина. Един зловещ испански мореплавател е по петите на Джак и е твърдо решен да си отмъсти за това, което той му е причинил преди години.

Tickets-sale-POTC5-(Will)

На страната на Спароу застават младият бунтар Хенри Търнър, син на дългогодишния приятел на Спароу – Уил Търнър, и интелигентната млада дама Карина Смит – отхвърлен от обществото астроном. Дали този път късметът на Джак Спароу няма да му изневери и той да падне жертва на отмъстителния капитан Салазар или отново героят на Джони Деп ще се измъкне на косъм от смъртта?

Карибски пирати: Отмъщението на Салазар идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 26 май и предпремиерно на 25 май.

Arts, Slide, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Пуснаха билети за “Карибски пирати: Отмъщението на Салазар””

Leave a Reply