DJ Dian Solo и „Мистерията на българските гласове“ посвещават песен на България

May 18, 2017 Няма коментари by

Един от най-популярните български диджеи – DJ Dian Solo, представя нов проект с участието на емблематичните певици от „Мистерията на българските гласове”. Взривяващата комбинация от съвременна денс музика и автентичен български фолклор носи заглавието “Mystery”. В парчето е използван фрагмент от популярната и обичана песен „Ерген Деда” с аранжимента на Петър Льондев. Открояващият се женски вокал в композицията е на Амалия, която от няколко години е основна част от група Dirty Purchase. Сингълът излиза у нас от Cat Music/Анимато Мюзик.

Вярвам, че нашият фолклор носи истинска магия и се надявам в бъдеще да има много подобни проекти, които да повдигат националния дух на българите по целия свят! “Mystery” e проект, който действително показва страната ни в положителна светлина, такава каквато я виждаме ние. Надявам се, че видеото ще се споделя, за да достигне до колкото се може повече хора“, споделя DJ Dian Solo от Deep Zone Project.

DJ Dian Solo_Credit_club Lima (Washington DC)

Във видеото към песента “Mystery” са показани част от най-красивите гледки на България през четирите сезона, заснети от птичи поглед. Режисьор на лентата е Любомир Любашки. Кадрите с дрон са дело на популярния фотограф Владислав Терзийски и показват спиращи дъха гледки от Дяволския мост, Белоградчишки скали, яз. Беглика, Широка поляна, Орлово Гнездо, хълма Царевец, Райското пръскало, параклиса на яз. Пчелина, Малник, Перперикон, Витоша, връх Шипка, връх Вихрен, Кончето, Седемте рилски езера, плажа на Синеморец, Шабла, Емине. Освен красотата на България във видеото е представен типичният български обичай – нестинарството, пресъздаден от Нелина от Deep Zone Project.

Официално видео към сингъла “Mystery” тук:

http://bit.ly/2rqvIZi

Mistery_Video3_Credit_VladislavTerziiski

Освен оригиналната версия, песента има готови ремикси от някои от най-добрите диджеи – Stan Kolev, DiMO BG. От Deep Zone Project обещават и нови интерпретации от чужди продуценти, които вече са харесали проекта.

Сингълът “Mystery” с участието на „Мистерията на българските гласове“ е включен в най-новия албум с най-доброто от Deep Zone Project. “Longest Album” включва 125 авторски мелодични песни, ремикси и колаборации с едни от най-популярните български изпълнители и е с рекордна продължителност от 8 часа и 41 минути. “Longest Album” е наличен за сваляне чрез SMS в сайта на групата DeepZoneProject.com, както и в iTunes, Spotify и други дигитални платформи.

 

 

Music, Slide

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “DJ Dian Solo и „Мистерията на българските гласове“ посвещават песен на България”

Leave a Reply