Новата колекция дамски боти на Hush Puppies – просто невероятна!

Aug 08, 2017 Няма коментари by

Есента чука на вратата, време е да освежите гардероба си със стилните дамски боти на марка №1 за обувки – Hush Puppies! Жестоки модели в крак с последните модни тенденции, много цветове и оптимален комфорт – това важи за всички дамски боти на бранда.

Може би искате нещо по-женствено – ток и изкусителни извивки? Или ви трябва класическият офис вариант? Или пък харесвате по-спортните и ежедневни модели? Каквото и да търсите, Hush Puppies няма да ви разочарова!

Модерни, изключително удобни и все така автентични! Всички модели дамски боти за сезон 2017 запазват своя характерен непринуден фасон, който би отивал не само на млади момичета, но и на по-зрели дами!

Комфорт, гарантирано качество и разкошна визия в едно!

Вероятно многократно ви се е случвало да избирате между красива или удобна обувка. Специализираните марки, ориентирани само към здравословна позиция на стъпалото и оптимален комфорт, често са неугледни. И обратно – сред различните добре изглеждащи модели, доста трудно можете да откриете обувките, за които да кажете, че стъпвате като в памук.

Е, в това отношение колекцията дамски боти на Hush Puppies предлага комбинация от предимства!

  • Комфорт и гарантирано качество! Независимо дали са високи или равни, тези обувки са максимално меки, удобни и щадящи. Всички модели са съобразени със забързаното ежедневие на съвременната, активна жена, за която е важно да се чувства добре през целия ден. Те не натоварват краката при дълго ходене или стоене на едно място и са специално създадени така, че да снемат напрежението. Благодарение на Bounce технологията, по която са изработени омекотените, пружиниращи подметки, тежестта на тялото е правилно разпределена. Така и дамите с проблемни стъпала ще се чувстват комфортно дори ако изберат обувки на висок ток. Материалите, разбира се, са само естествени и дишащи, което не позволява изпотяване и неприятни миризми. Бонус: почистват се изключително лесно и не задържат петна от влага!
  • Разкошна визия! Тя е наистина уникална, защото дори и в най-грубоватите модели присъства женственият акцент, който грабва от пръв поглед. Високи, ниски, официални или небрежни, няма значение, защото емблематичният бранд отново залага на женствеността и нежния стил, независимо от формата и размера!
Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Новата колекция дамски боти на Hush Puppies – просто невероятна!”

Leave a Reply