adidas Originals представя нови силуети на обувките EQT Racing ADV и EQT Support 93/17

Aug 11, 2017 Няма коментари by

adidas Originals представя два нови силуета на обувките EQT в основната за есен/зима 2017 цветова палитра, предлагайки модели за мъже и жени.

За жените, новата интерпрeтация на силуета EQT Racing ADV, съчетава конструкция от еластичен текстил с бродерия в предната част на обувката, всичко това е подчертано от поредица класически EQT детайли, като вдъхновената от модела Racing 93, система на връзките, асиметричния език и подметката от пяна EVA с интегрираното лого на 3-те ленти. Обувката е оцветена в светло синя цветова гама с контрастни черни акценти, за да създаде перфектната обувка за всяка ситуация.

За мъжете се предлага ново издание на футуристичния модел EQT Support 93/17, използващ текстилна горна част с контрастни панели от мрежа и специални бродирани детайли. Стабилизиращите детайли от TPU и предната част на обувката са препратка към оригинала, заедно със системата на връзките под формата на 3 ленти. Подметката е от пяна Boost с интегрираното лого на 3-те ленти. Представени в черно с бели контрастни детайли, резултатът е минималистичен прочит на един от най-емблематичните и иновативни съвременни дизайни EQT.

Lifestyle, Дрешки, Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “adidas Originals представя нови силуети на обувките EQT Racing ADV и EQT Support 93/17”

Leave a Reply