Суперзвездата на съвременното изкуство Широ Такатани пристигна в България

Oct 05, 2017 Няма коментари by

Съоснователят на на световноизвестния японски артистичен колектив Dumb Type, Широ Такатани, и екипът му пристигнаха късно снощи в Пловдив за юбилейното издание на ONE DANCE WEEK. Артистите на спектакъла ще подготвят експеримента със звук и светлина ХРОМА цели четири дни при изключително прецизен график и организация.

Впечатляващи визуални ефекти, мащабна графика, специално изградена звукова среда ще създадат един напълно различен свят, който ще посрещне публиката на ONE DANCE WEEK в два поредни дни – 6 и 7 октомври – от 19:30 ч. в Дома на културата „Борис Христов“ в Града под тепетата. Интересът към спектаклите е огромен, а двете зали се разпродават бързо, така че не оставяйте закупуването на билет за последния момент.

Благодарение на ONE DANCE WEEK Широ Такатани се съгласи на специална среща с медии, културни дейци, артисти, ученици и студенти този четвъртък, 5 ноември, на фестивала в Капана, Пловдив на ул. Христо Дюкменджиев 10. Моля, потвърдете вашето присъствие до края на деня в сряда, 4 ноември.

ХРОМА идва на One Dance Week с подкрепата на EU JAPAN FEST в партньорство с ОФ Пловдив 2019, Посолство на Япония в София, Клуб Приятели на Япония в България, Agency for Cultural Affairs Government of Japan за фискалната 2017 година и Japan Foundation, а от тази година One Dance Week е част от Програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Arts, Performance

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Суперзвездата на съвременното изкуство Широ Такатани пристигна в България”

Leave a Reply