Cartoon Network с над 100 партньора за артикули с марката Бен 10

Oct 17, 2017 Няма коментари by

През 2016 г. най-новите артикули с марката „Бен 10“ на Cartoon Network направиха своя забележителен дебют на телевизионните екрани в Европа, Средния Изток и Африка (съкр. ЕМЕА). Оттогава досега шоуто непрекъснато увеличаваше своята гледаемост, което дава възможност на Cartoon Network да обяви своята мрежа от франчайз партньори.

Програмата за дистрибуция в региона на ЕМЕА ще се ръководи от глобалния партньор за производство на играчки Playmates, в състава на който влиза Giochi Preziosi Group – тя ще отговаря за маркетинга и дистрибуцията на паневропейско ниво. Иновативната серия от играчки включва фигурки, ролеви игри и сетове, които вече могат да бъдат намерени и у нас в магазините Хиполенд.

Въз основа на техния успех Cartoon Network събира солидна гама от партньори за още ключови категории и продуктите ще започнат да се развиват от този есенно – зимен сезон: ежедневни облекла, включително детски, обувки, спално облекло и бельо, аксесоари, чорапи, артикули за храни и напитки, за домашни стоки, лична хигиена, часовници и лампи. Децата ще могат да се радват и на бордови игри, надуваеми играчки, както и шоколадови яйца.

„След всички тези години Бен 10 запазва значителен импулс и възможности за игра, благодарение на своята комбинация от герои и вълнуващо екшън-приключение, което наистина привлича децата и разпалва въображението им.”, обяснява Мария Росария Милоун, старши директор „Управление и пазари“ в Cartoon Network Enterprises EMEA. “След играчките, сега сме горди да представим цяла нова гама от висококачествени партньори, които ще предложат на децата и техните семейства свежи, иновативни и креативни продукти, давайки им пълен досег с бранда“, допълва тя.

Предназначен за момчета от 4 до 8 години, през 2017 година сериалът „Бен 10“ достигна до впечатляващата аудитория от  178 милиона души по целия свят.

Arts, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Cartoon Network с над 100 партньора за артикули с марката Бен 10”

Leave a Reply