Осмото издание на изложението “Дни на кариерата“ ще се проведе на 30 ноември

Nov 20, 2017 Няма коментари by

Вие сте студент или завършил специалност от направление икономика? Искате да разберете новите тенденции и изискванията на работодателите опериращи в сектора?

Елате на 30 ноември във фоайето на Университета за национално и световно стопанство.

Осмото издание на изложението “Дни на кариерата“ в сектори: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти ще даде възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в споменатите области да се срещнат с компаниите – лидери в секторите и да открият своето ново работно място или възможност за стажантска програма.

#Нашият съвет: В сайта ще откриете кои компании ще участват тази година. Проучете ги онлайн и си набележете тези, с които непременно планирате да разговаряте. Научете от техните сайтове и социални канали какви са основните им характеристики, какви хора търсят, какво предлагат. Проверете за свободните им работни позиции на jobtiger.bg. Това ще ви спести време в самия ден на изложението.

#Как протича: По време на изложението, ще имате възможност да се срещнете лично с представителите на компаниите изложители, които ще презентират себе си креативно и иновативно. Комуникацията е лице в лице и това ще ви помогне да влезете в контакт и да опознаете организацията много по-лично, отколкото позволява едно общуване по мейла, например.

#Защо да посетя: За да натрупате опит в провеждането на интервюта за работа; За да разберете кои са знанията и уменията, които са ви необходими в бъдеще; За да се запознаете с начина на кандидатстване за работа в реални условия; За да не се притеснявате при бъдещи срещи с работодатели; За да се запознаете лично с хората, които избират новите служители на компанията;

Може да последвате събитието в социалните мрежи:

  • София  – 30 ноември – 10:00-16:00 ч.

Входът за всички посетители е свободен.

Събитието се организира от JobTiger съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Образователният сайт Uchi.bg e сред медийните партньори на събитието.

Youth projects

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Осмото издание на изложението “Дни на кариерата“ ще се проведе на 30 ноември”

Leave a Reply