Cartoon Network представя четвърта Реактивка във филмовото събитие „Реактивните момичета: Блясък”

Nov 06, 2017 Няма коментари by

Запознайте се с Блясък – отдавна изгубената по-голяма сестра на Белушка, Бълбук и Бръшлян! Блясък се завръща в Таунсвил, за да научи истинската сила на невероятните си способности, които включват летене, телепортиране, телекинеза и супер сила! Блясък ще направи своя дебют на екрана на Cartoon Network на 13 ноември от 19:30 часа по време на филмото събитие от 5 части „Реактивните момичета: Блясък“.

Много преди да създаде Белушка, Бълбук и Бръшлян, професор Утоний създава малко момиче на име Блясък, което има същите отличителни черти: тя била умна, мила и невероятно силна. След мистериозно изчезване, тя не е виждана от никого в продължение на години. Сега, като тийнейджър, Блясък се завръща, за да разбере, че има три невероятни сестри-супергерои! По-силни заедно и най-сетне събрани отново като семейство, четирите Реактивни момичета работят колективно и използват своите сили, за да спасят деня – преди да дойде времето им за лягане.

„Реактивните момичета: Блясък“ стартира на 13 ноември от 19.30 ч. и ще се излъчва до 17 ноември от 19.30 ч., а в неделя феновете ще могат да се насладят на маратон с Реактивните момичета от 10.00 до 11.50 ч.

 

Arts, Slide, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Cartoon Network представя четвърта Реактивка във филмовото събитие „Реактивните момичета: Блясък””

Leave a Reply