Звездата от “Дневниците на вампира”Майкъл Маларки ще заснеме клип в София ден преди акустичния си концерт в столичния SOFIA LIVE CLUB

Nov 18, 2017 Няма коментари by

Британският актьор, станал известен с ролята си в един от най-гледаните сериали на всички времена „Дневниците на Вампира“, идва в София на 20 ноември , ден по-рано, за да заснеме следващия си видео клип към песен от дебютния му албум албум – „Mongrels“!

                Концертът и срещата с всички фенове на  актьора  ще се проведе на 21 ноември в столичния SOFIA LIVE CLUB с начален час 19:30, а вратите на клуба ще са отворени за фенове от всички възрасти.

                Музиката на Маларки, по-известен с артистичното си име – ENZO, е от голяма част вдъхновена от приказността в сюжета на сериала „Дневниците на вампира“, прескача стиловите граници и ни потапя в мистичния свят на талантливия артист, изпълнен с нежни мелодии и  завладяващи вокали.

                Mongrels е албум за смяната на сезоните, буквално и преносно. Той е пътешествие през дебрите на въображението на Майкъл, борещо се с разкъсващите го вътрешни стихии, но в същото време константно търсещо смисъла зад непостоянството в това пътешествие.“

Наслаждавайки се на изследването на по-тъмната страна на своята природа в стремежа си да намери спокойствие с нея, Маларки използва своите открития, превръщайки ги в музикални композиции, комбиниращи блус и инди фолк със запленяващи вокали.

“Голяма част от това, за което става въпрос в албума, е цялата тази борба с онези противоположни сили вътре в нас. Двойствения характер на човешкото и животинското” – споделя самият Michael Malarkey, който  ще се качи на сцената на  SOFIA LIVE CLUB  на 21 ноември и без съмнение ще спечели без усилие сърцата на публиката с невероятното си сценично присъствие и омагьосващ глас.

Michael Malarkey – Mongrels (Official Music Video):

https://www.youtube.com/watch?v=jIoUmgp8dZY

Вратите на клуба отварят в 19:30. Събитието е без възрастово ограничение. Само лица под 14г. Трябва  да бъдат с пълнолетен придружител.

Цени и видове билети:

Ранно Пиле от 25лв само в магазин Яко /ул. Граф Игнатиев 43/

Стандартни Билети от 30лв в НДК, ОМV, НА ТЪМНО, Booktrading и мрежата на Тicketportal.bg

Онлайн и ВИП Билети директно от: http://bit.ly/MichaelMalarkeyLive

ВИП Пакет // VIP Package: 100лв

                – Приоритетен и по-ранен достъп в клуба – влизате 30 минути преди да отворят вратите за                                 останалите посетители и имате приоритетен достъп на входа;

                – Среща с артиста и снимка с него след концерта;

                – Специален VIP ламиниран бадж за концерта – получава се на място в клуба

Arts, Concerts, Music, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Звездата от “Дневниците на вампира”Майкъл Маларки ще заснеме клип в София ден преди акустичния си концерт в столичния SOFIA LIVE CLUB”

Leave a Reply