Новата видеоигра Star Wars Battlefront II предлага на геймърите да се превъплътят в командир на Империята

Nov 28, 2017 Няма коментари by

Всички фенове на видеоигрите вече могат да изживеят лично свое собствено междузвездно приключение чрез новото гейм заглавие Star Wars Battlefront II, отличено с наградата на критиката за най-добра онлайн мултиплеър игра на E3 2017. Популярните студия Electronic Arts, DICE, Motive Studios и Criterion Games са обединили сили, за да предложат на феновете най-доброто Star Wars преживяване на гейминг фронта към днешна дата, давайки възможност на междузвездните почитатели да се потопят в игра, която е тройно по-голяма от миналогодишния Battlefront. Заглавието вече очаква феновете в единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри в България Pulsar Games, както и за онлайн поръчки на www.pulsar.bg.

Star Wars Battlefront II включва герои, локации и превозни средства от всички филми от сагата – оригиналната трилогия на Епизод IV, V и VI, предисторията на Епизод I, II и III, както и развиващите се в момента на голям екран нови приключения в легендарната вселена. Заглавието ще даде възможност на играчите да се въплътят в пехотни войски, космически пилоти и могъщи герои от филмите, екипирани със съответните специални умения, на най-мащабното бойно поле, което галактиката е виждала. А наред с доказано епичния мултиплеър от предходната игра, този път геймърите ще получат и изцяло нова солова кампания, показваща ни вселената на „Междузвездни войни“ от неочакван ъгъл – през очите на Идън Версио, предводителка на отряд от имперските специални части, чийто личен свят се разпада след смъртта на Императора и победата на бунтовниците.

“Със Star Wars Battlefront II искахме да отдадем почитта си на наследството, което Star Wars франчайзът е оставил след себе си, отчитайки факта, колко много означава всяка една ера от сагата за толкова много хора“ – казва Мат Уебстър, изпълнителен продуцент на Star Wars Battlefront II – “Изградихме играта на базата на това, което феновете харесаха в първия Battlefront и обратната си връзка с тях. Те искаха да добавим сингъл плеър кампания и да играят на ултимативното бойно поле на Star Wars, разпростиращо се през всичките кино епохи. И ние им предложихме точно това.“

Star Wars Battlefront II позволява на геймърите да играят като или срещу най-страховитите злодеи от филмовата вселена, наред с любимите си положителни герои. Идеята на авторите е била в играта да има по нещо за всеки вкус, като това е отразено и в шестте различни режима на мултиплеър: Starfighter Assault, Galactic Assault, Strike, Blast, Heroes vs. Villains и Arcade. От чудовищния с размерите си Galactic Assault, който ще позволи на цели 40 играчи да премерят сили по земя и въздух в наистина епични като мащаби сражение, до “кроткия“ Arcade режим, който предлага офлайн кооперативна игра (включително и на разделен екран в конзолните версии), където феновете ще трябва да се доверят изцяло на партньорите си и да работят като добре сработен екип, за да преодолеят управляваните от изкуствения интелект врагове, в Battlefront II наистина всеки може да открие нещо за своя вкус и моментно настроение.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=Uvmx94cUVEY

Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Новата видеоигра Star Wars Battlefront II предлага на геймърите да се превъплътят в командир на Империята”

Leave a Reply