Зарадвайте гаджето с боксерки с Дядо Коледа

Dec 07, 2017 Няма коментари by

Идват Коледно – новогодишните празници и вероятно много от вас вече се чудят какви подаръци да изберат за своите близки. А онези читатели, които си имат гаджета, със сигурност мислят най-вече как да зарадват любимия човек.

А какво ще кажете да подарите на своята половинка … себе си. Но не как да е, а „опакован“ в наистина забавна и оригинална „опаковка“.

От онлайн магазина за облекло и аксесоари Monic са измислили изключително оригинален начин да направите това. Какво ще кажете за … боксерки с Дядо Коледа, при това разположен на „онова“ място … и в добавка – чорапи с бягащи северни елени.

Ако пък празничните мотиви не са ви по вкуса, можете да изберете измежду редица други оригинални модели бельо, включително такива с надписи като „Идеалният мъж“ или „Ще ти скъсам шортите“, „Винаги готов за един флирт“ и дори известният заек на Playboy.

Независимо дали сте мацка и искате да зарадвате вашата половинка, или сте пич, който има желание да впечатли гаджето, подобен подарък винаги е подходящ и ще бъде оценен и от двете страни. А и при цялата лудница от промоции и оферти, едва ли ще се намери по-оригинална изненада за Коледните празници.

Дрешки

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Зарадвайте гаджето с боксерки с Дядо Коледа”

Leave a Reply