Фенове искат „Последния джедай“ да излезе от канона на „Междузвездни войни“

Dec 21, 2017 Няма коментари by

Не всеки фен на “Междузвездни войни” хареса “Последния джедай”. Всъщност, макар филмовите критици да бяха много положителни за новия филм от поредицата, феновете изглежда са разделени в мненията си за това как филмът описва Люк Скайуокър, Рей, Фин и останалите герои.

Изглежда, че когато феновете се ядосват, те започват онлайн петиции. В случая, новата петиция на “Change.org”, чиято идея е последната серия да бъде премахната от официалния канон на „Междузвездни войни“.

“Епизод VІІІ е пародия”, пише Хенри Уолш, стартирал петицията. “Това напълно унищожи наследството на Люк Скайуокър и джедаите“. Той призовава за поправяне на епизода.

Докато вероятността „Дисни“ или „Лукасфилм“ да приемат тази петиция, повече от 27 000 зрители вече са я подписали. От двете компании все още не са дали коментар по темата.

Според сайта “Ротън томатоус”, “Последният Джедай” е спечелил само 56% от публиката. Това е в контраст с 88-процентовия рейтинг на одобрение от аудиторията за “Силата се пробужда” и 89% за “Rogue One”.

Arts, Фантастика, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Фенове искат „Последния джедай“ да излезе от канона на „Междузвездни войни“”

Leave a Reply