Как да впечатлим гаджето за рождения ден

Jan 28, 2018 Няма коментари by

Рождените дни винаги са един от най-подходящите моменти да блеснем пред половинката и от това какво ще му подарим понякога зависи неговото отношение за месеци напред. Разбира се, една връзка не се крепи на подаръците. Те обаче имат своето място и са своеобразна черешка на отношението, което имате към него / нея.

Един много подходящ начин да впечатлим любимия човек си остават … добрите стари картички. Оригиналната картичка винаги може да се окаже добро решение, с което хем да засвидетелстваме своето внимание, хем да му дадем нещо уникално и запомнящо се и хем – да не се изръсваме с много пари. Особено ако не разполагаме с голям бюджет.

Хубавата картичка не струва много, но показва внимание и ако е с уникално пожелание може да се помни дълго. А е и добра възможност да проявим чувство за хумор. Защото всеки знае, че хуморът е важна съставка в добрите отношения. Ето някои съвети как да блеснем при избора на картичка:

Покажете, че знаете какво иска той / тя

Разнообразието от картички с пожелания за рожден ден е толкова голямо, че винаги можем да ги съобразим с мечтите и желанията на човека, на когото ще ги подаряваме. Така например, ако той е сериозен и фокусиран върху работата си, можем да изберем такава с пожелание за успехи и постижения. Ако пък обича да се забавлява, можем да изберем измежду многото картички за купони и забавление. Без значение дали ще изберем пожелание за приключения, екстремни изживявания или нещо различно – картичката винаги е добра възможност да покажем, че ни е грижа какво иска нашият любим.

Добавете хумор

Проявата на чувство за хумор е важен елемент от общуването между гаджета и каква по-добра възможност да измислите нещо смешно, от картичката за рожден ден. Хилядите забавни пожелания могат да създадат настроение и да превърнат празника в нещо незабравимо.

Не прекалявайте с любовните излияния

Да споделиш любовта си е страхотно, но понякога прекалено многото „Обичам те“ и „Не мога да живея без теб“ пресоляват „манджата“ и дори е възможно да предизвикат отдръпване при другия. Затова споделяйте такива послания, но внимателно и без да прекалявате.

Секс и любов, Съвети

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Как да впечатлим гаджето за рождения ден”

Leave a Reply