Как се прави WinBet регистрация в три стъпки?

Feb 06, 2018 Няма коментари by

WinBet е един от най-нашумелите букмейкърски къщи в последните месеци, благодарение на високите коефициенти и отличните бонуси на младата българска компания, и вече все повече хора искат да си направят WinBet регистрация.

За радост, вашата WinBet регистрация ще бъде готова за по-малко от пет минути, стига да следвате стъпките, които ще ви представим в това кратко ръководство.

Защо да си правим WinBet регистрация?

Преди да ви представим процедурата за WinBet регистрация, нека първо да представим няколко причини защо е добра идея любителите на спортни залози да си правят такава:

Огромен брой мачове в програмата на букмейкъра с изгодни коефициенти и много бетинг опции.
Десетки виртуални спортове на две различни водещи гейминг компании.
Стотици предложения в WinBet казино
Една дузина бонуси, включително и такива за нови клиенти до 300 лв.

(Fbet.bg предлага подробен анализ на букмейкъра с подробности за всичките му възможности и функции).

Стъпка №1 – Отваряне на бланката за регистрация

Естествено, първата стъпка към създаването на WinBet регистрация изисква да се влезе в сайта и да се натисне върху “Регистрация“. Независимо дали ползвате компютър или телефон, този бутон ще се открои със своя зелен цвят в горната дясна част на екрана си. Той ще ви отведе към бланката за регистрация.

Стъпка №2 – Попълнете бланката за регистрация

Същинският процес на дискутираната WinBet регистрация включва попълване на бланка, която е разделена на два етапа:

Лични данни“, който включва въвеждането на националност, имена, пол и телефонен номер. Когато сте готови, натиснете върху “Продължи“ и ще достигнете до втория етап “Профил“, където трябва да впишете имейла си, валута (имате избор между лев и евро), желана парола, въпрос за сигурност и отговор на въпроса, потребителско име и псевдоним (ако се чудите каква е разликата между двете, то тя е, че вашият псевдоним ще може да се вижда от останалите играчи, докато потребителското име – не).

На дъното на бланката ще видите бутон “Регистрация“ и след това ще ви остава само една стъпка, през която трябва да преминете.

Стъпка №3 – Активиране на акаунта

На вписания от вас имейл адрес ще получите писмо от компанията, което цели да потвърди вашата WinBet регистрация, като тук просто трябва да кликнете върху линка от писмото, за да покажете, че това е реалния ви имейл адрес.

Верификация на WinBet акаунт

Вече сте горд притежател на WinBet регистрация и профил и можете да започнете да залагате. В даден момент между създаването на акаунта и първото ви теглене на средства обаче ще трябва да направите и верификация на профила си, което е изискване на държавата към всички оператори.

Верификацията цели да провери дали личните ви данни (като например имена и дата на раждане) от бланката съвпадат с фактическите лични данни.

За да направите верифицирането, преминете през следния маршрут в менюто на сайта – “Профил“ => “Документи“ => изпратете копие от избран от вас документ за самоличност, който може да бъде лична карта, кредитна или дебитна карта или шофьорска книжка.

Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Как се прави WinBet регистрация в три стъпки?”

Leave a Reply