“The Neighbourhood” – новият трети едноименен албум на инди рок групата

Mar 13, 2018 Няма коментари by

Два дни след премиерата на новия едноименен албум на групата The Neighbourhood, проектът отбелязва страхотен успех в дигиталните платформи за даунлоад и стрийминг! Делукс версията на албума The Neighbourhood влезе в класациите за продажба на албуми на iTunes в 25 държави (The Neighbourhood http://smarturl.it/TheNeighbourhood): #14 – Канада, #24 – Мексико, #35 – Германия, #37 – Австрия, #40 – Италия, #47 – Великобритания, #53 – Франция, #7 – Австралия, #10-та позиция във Великобритания и други! Стандартната версия е в чартовете на 8 страни още.

 

The Neighbourhood е третият студиен албум на американската инди-рок банда, който излезе на 09/03 от Columbia Records. У нас албумът се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и е наличен в musicmall.bg.

Актуалният сингъл от албума “Scary Love” е в челните места на чартовете на Spotify в Мексико, Великобритания, Португалия, Испания и Канада. “Scary Love” влезе в Топ 20 на чарта за алтернативна музика в САЩ.

 

Премиерата на видеото към “Scary Love” се състоя на 09/03 в YouTube (Вижте тук: https://youtu.be/zTIoErJmsp4). Във видеоклипа участва филмовата звезда от „Стаята“ – Томи Уайзоу.

 

През април, 2018 започва северноамериканската обиколка на турнето на момчетата от The Neighbourhood. Турнето включва 15 дати включително и две участия на фестивала Coachella. На 20/02 групата представи “Scary Love” във вечерното шоу на Джеймс Корден. Вижте изпълнението тук: https://youtu.be/Gvt31LfNAEo

Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““The Neighbourhood” – новият трети едноименен албум на инди рок групата”

Leave a Reply