Старт на футболния турнир за подрастващи „Купата на Coca-Cola“

Mar 14, 2018 Няма коментари by

Голямата награда за шампионите в „Купата на Coca-Cola“ 2018 е да гледат на живо една от най-вълнуващите футболни надпревари това лято – Световното първенство по футбол 2018. На 7-ми юли отборът-победител ще има възможността да гледа на живо четвъртфинала, който ще се проведе на Олимпийския стадион в Сочи, Русия.

Футболният турнир за подрастващи „Купата на Coca-Cola“ ще се проведе за седма поредна година. Зоналните полуфинали на първенството стартират тази събота (17.03) в спортен комплекс „Арена парк” (ул. Даме Груев 36) в Благоевград, от 10.00 часа.

По традиция, освен незабравими футболни емоции, „Купата на Coca-Cola” ще поднесе множество интересни моменти и за феновете на FIFA – паралелно с мачовете на зеления терен, те ще имат възможност да играят футбол, но с джойстик в ръка. Най-добрите FIFA играчи в страната Станислав „WickyBG” Чакъров, Persi Army и Ицака ще бъдат на място, за да дават кураж на всички запалянковци.

Тазгодишното издание на турнира за ученици между 12-14 години ще се състои на територията на 10 региона в цяла България – Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Кърджали, Пловдив, Русе, София и Стара Загора. В седмото издание на инициативата отборите победители от всяка община ще се срещнат по време на регионалните финали, които ще се проведат в периода март-юни 2018 г. Големият финал на „Купата на Coca-Cola“ 2018 ще бъде между 8-10 юни във Варна.

Ето и датите, на които ще се проведат останалите полуфинали от първенството:

 

24-25 март – Районен турнир „София”

14 април – Враца

21  април – Пловдив

22 април – Кърджали

28 април – Бургас

29 април – Стара Загора

05 май – Велико Търново

12 май  – Градски турнир „София”

19 май – Русе

02 юни – Варна

 

Повече информация можете да намерите на https://kupata.bg/ и Фейсбук страницата на инициативата “Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg.

Gaming, Lifestyle, Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Старт на футболния турнир за подрастващи „Купата на Coca-Cola“”

Leave a Reply