Как и кога се носи дамска прашка – съвети от експертите

Mar 27, 2018 Няма коментари by

Всяка дамска прашка е чудесен избор, когато искате да носите нещо удобно. Намирането на точния модел е от изключителна важност за вашия комфорт, така че ще ви представим някои ориентиращи за целта съвети. Не се притеснявайте, ако носенето на такъв вид дамско бельо е малко неудобно отначало – с течение на времето ще свикнете да го носите.

Ако търсите дамска прашка, удобна за носене, опитайте с видове като танга или самба, които са изработени от памук. Ако се нуждаете от гореща визия, тогава можете за изберете стрингове или традиционни прашки от коприна или сатен.

Важно е да се запознаете със света на този вид бельо. Ако сте нови в тази материя, вероятно чувате куп нови термини, за чиито значение нямате никаква представа. Е, има три основни вида прашки – традиционни, стрингове и танга/самба.

Традиционните обикновено предлагат пълно покритие отпред и широка лента на талията, стринговете са с изключително тясна лента, докато танга/самба са много близо до един обикновен чифт бикини. Имайте предвид, че тънките ленти не са удобни в началото, но не се отказвайте веднага. Това е типично преживяване, но след няколко дни носене вероятно ще се влюбите в тях.

Опитайте различни тъкани. Точно както обикновените бикини, има много платове, цветове и модели, от които можете да избирате. Когато става дума за дамска прашка, обикновено се препоръчва памук, защото тази материя позволява най-свободно дишане за кожата. Въпреки това дантела, коприна и сатен са също обичайни опции. Ако никога преди не сте носили прашки, опитайте да започнете със стил танга/самба.

Задължително трябва да се уверите, че лентата на бельото ви няма да се показва над панталона или джинсите. След като ги обуете, може да направите различни движения, за да видите дали го носите достатъчно дискретно.

Когато говорим за размер, е по-добре да изберете не толкова впити прашки, които ще ви осигурят не само повече свободни движения, но и максимална грижа за вашето интимно здраве. Имайте предвид, че тъканите от памук ще предотвратят разпространението на бактериите по-добре от други видове.

И също така избягвайте да носите прашки всеки ден. Слагайте по-широко бельо през нощта, което ще ви осигури максимално удобство. Не забравяйте, че най-важната стъпка към красотата и здравето е знанието – затова пазарувайте разумно и информирано, така че всяка ваша инвестиция да ви носи комфорт и сексапил.

 

Дрешки, Красота

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Как и кога се носи дамска прашка – съвети от експертите”

Leave a Reply