Ново поколение приказки се зараждат в магическата „Кралската академия“

Mar 29, 2018 Няма коментари by

Главозамайващото приключение из Страната на приказките на Роуз, Травис, Джой, Астория и Хоук продължава.

Влезте заедно с тях в света на хитовата поредица oт създателите на „Winx Club и станете почетни ученици на някои от най-любимите приказни герои – Пепеляшка, Красавицата и Звяра, Котарака в чизми…

Очаква ви нова порция чудесни занимания с верни приятели. В новите две книжки от поредицата ще овладеете различни видове заклинания до съвършенство и ще се превърнете в отличници по… вълшебство!

Намерете решението на невероятни загадки и съживете любимите си герои с пъстри цветове! В „Кралската академия: Залепи и оцвети”  ви очакват десетки стикери, а за изпълнението на задачите се нуждаете единствено от въображението си!

„Кралската академия: Магически наръчник” ще ви въведе във всички видове магия, с които учениците на Кралската академия се сблъскват всеки ден – магически отвари, дракони, пръчки…

На края на всеки урок ви очаква малко предизвикателство –  тестове, които да установят доколко сте овладели материала. Всеки, преминал курса, го очаква почетна грамота!

Честито, вече сте магьосници!

Поредицата „Кралската академия“ („Regal Academy“), вече се превърна в сензация в цяла Европа, преповтаряйки успеха на „Клуб Уинкс“. Книжките със стикери изобилстват от игри, модни съвети, загадки и рисунки за оцветяване, подходящи за деца до 10 години, и се превръщат в ценен помощник в развиване на собствен стил и насърчаване на творческото мислене. А романите, посветени на Роуз и приятелите ѝ, ще направят всяко дете част от един вълнуващ и изпълнен с вълшебства живот, за какъвто често мечтаем.

Arts, Книги

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ново поколение приказки се зараждат в магическата „Кралската академия“”

Leave a Reply