Капаните на живота, с които съвременните тийнейджъри се сблъскват

Apr 16, 2018 Няма коментари by

Съвременните млади хора са се отдали масово на развлечения, като си позволят да пушат, пият и да правят куп други неща, за които навярно ще съжаляват, когато пораснат. Всичко това си има цена, която плащаме не само с физическото ни тяло, като го замърсяваме и така то заболява, а също така, този начин на живот повлиява на енергийното поле на човек, което се замърсява и обременява. Поради неумението на повечето хора да използват осъзнато енергията в своя живот, те не успяват да се освободят от тези замърсявания и така разпуснатият начин на живот в нашето детство остава отпечатък през целия ни живот.

 

Всичко това повлиява много на стандарта на живот, който водим. Познавате ли хора, които в живота се сблъскват все с едни и същи изпитания, без да могат да си обяснят какво ги предизвиква. Повечето от тези събития са посети и вкоренени в нас именно в нашите тийнейджърски години, когато не сме осъзнавали какво правим с енергията, на която всички хора са проводници. В своите книги Ширинан учи хората как да се научат да използват осъзнато и целенасочено тази енергия. Добрата новина е, че по какъвто и начин да сме живели в своето детство, всичко това е поправимо, защото веднъж усвоил умението да си служиш с енергията, тогава можеш да трансформираш и заличиш негативните отпечатъци върху своето енергийно поле.

 

В книгата „Пътеводител за духовно развитие“ Ширинан споделя основното знание, техники и похвати, които всеки един човек е нужно да познава и да умее да си служи с тях, за да започне да използва енергията, на която е проводник, по-осъзнато. Всеки един човек може да се превърне в магьосник, който да сътвори своя мечтан живот, но всичко зависи от него и от желанието му да се научи да си служи с енергията.

 

Колкото повече сме стъпвали накриво в своите тийнейджърски години, толкова по-трудно ни е да се променим като вече пораснали хора. Затова е нужно да внимаваме повече по какъв начин изживяваме своето детство, защото капаните са на всеки ъгъл, които целят да замърсят енергийното ни поле и да направят така, че когато пораснем да сме по-лесни за манипулиране и използване от хората, които умеят да си служат с енергията.

Книги

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Капаните на живота, с които съвременните тийнейджъри се сблъскват”

Leave a Reply