Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ вдъхновяват ученици от Самоков

Apr 12, 2018 Няма коментари by

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на ПТГ „Никола Вапцаров“ в град Самоков по покана на Ротари клуб Самоков, ERP Academy, инж. Георги Велев – директор и  Цветелина Николова – учител. Събитието ще се проведе на 19-ти април (четвъртък) от 11:00 часа в сградата на училището.

Лектори на събитието ще са Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на благотворителна инициатива „Бъдители“, Еленко Ангелов – популярен психолог и автор на книги и доц. д-р Наталия Футекова – управляващ съдружник в софтуерна компания и основател на образователната организация ERP Academy. Вдъхновяващите лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще говорят пред учениците на тема „Рецепти за професионално и лично щастие“, а за да предаде емоцията по време на събитието ще се погрижи фотографа Виктория Сиракова.

Според лекторите в благотворителна инициатива „Бъдители“ личният пример в дома, училището, университета и обществото като цяло, е най-важен за младите хора. Именно той води до продуктивни действия и поемане на отговорност, чрез които се изграждат мотивирани и можещи личности. Инициативата е създадена преди две години, а доказателство за това колко ценен е личният пример е силния интерес към събитията. За този период от време „Бъдители“ са гостували на над 30 училища и университети, където са се срещнали с около 3000 млади хора.

Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ вдъхновяват ученици от Самоков”

Leave a Reply