Премиерата на „Вкусно с усмивка” от Софи Йотова – как да готвим, без да готвим

Apr 13, 2018 Няма коментари by

Кой каза, че готвенето не може да бъде лесно и приятно? Или пък споделено занимание?

На 11 април малко след 19:00 ч. около стотина души се пренесоха на кулинарната улица на „Вкусно с усмивка” – първата книга на създателката на Foodie Boulevard – кулинарната вълшебница Софи Йотова.

След първия урок по правене на палачинки, който зам.-главният редактор на издателство „Сиела” Христо Блажев завърши с отличен (по милост), до Софи застана и модният блогър Ванина Ханджийска – заедно те защитиха тезата, че храната е не само необходимост, а и аксесоарът към всяка визия, която никога не излиза от мода. Защото това, как и с какво се храним, определя и начина, по който изглеждаме.

„Най-осмислящото щастие е синтезираното. Онова, което можеш да си построиш вътрешно, независимо какво се случва с теб, на теб или около теб, често дори поради независещи от теб причини. Ценното е всеки да се научи да генерира своето собствено щастие според своите собствени ценности, своите собствени потребности, нужди,
цели, мечти, желания, таланти, умения и интереси.
А ако има и един човек, който бъде докоснат от нечия странна дефиниция на щастие, смисълът е там”, сподели щастливата Софи.

Накрая на тази кулинарна феерия авторката бе обградена от десетки почитатели, които получиха своите персонални съвети как да се превърнат, без да готвят, в корифеи в кухнята.

„Вкусно с усмивка: 123 кулинарни изкушения със Софи Йотова”  ще промени разбиранията ви за евтино, вкусно, здравословно готвене, ще ви накара да съпреживявате храната, а не да я изолирате до проста необходимост.

В кухнята и отвъд нея. „Вкусно с усмивка” от Софи Йотова  е книга за оптимисти, песимисти, професионалисти, тепърва прохождащи, традиционалисти и смели експериментатори – за всеки, който иска да бъде в мир с това, с което се храни.

Arts, Книги

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Премиерата на „Вкусно с усмивка” от Софи Йотова – как да готвим, без да готвим”

Leave a Reply