Високотехнологично преживяване с TRON: ЗАВЕТЪТ и ПИБ

Dec 09, 2010 Няма коментари by

Броени дни преди премиерата на дългоочакваното 3D заглавие на Disney ТRON:Заветът на 17 декември, високотехнологичният свят на Мрежата получи свой достоен аналог в ежедневната ни реалност. За първи път в България, договорена изцяло на местно ниво, бе реализирана рекламна кампания с партньорстовото на филмова продукция и търговска компания. Чрез нея Първа инвестиционна банка предлага технологията за безконтактни плащания PayPass на MasterCard.

Новото поколение банкови карти с технологията PayPass прави възможни мигновените плащания на ПОС-устройства и вече се използва за редовни плащания в 16 страни в Европа. В сътрудничество с MasterCard ПИБ въвеждат в България безконтактните разплащания с новите карти MasterCard и Maestro PayPass. По технологията NFC (Near Field Communication) картите разполагат с микроантена, която предава от разстояние данните, необходими за осъществяване на плащането, като е достатъчно картата да бъде доближена до оборудваното за целта ПОС-устройство. Повече информация за новия продукт на ПИБ може да намерите на www.fibank.bg/bg

Филмът ТRON: Заветът, вдъхновил кампанията на иновативните банкови карти, е триизмерно приключение в дигиталния свят, каквото още не сме виждали на големия екран. Сам Флин (Гарет Хедлънд) е буен, 27-годишен компютърен специалист, преследван от мистериозното изчезване на баща си Кевин Флин (Джеф Бриджис). Някога Кевин е бил известен като водещ в света разработчик на видео игри. Докато Сам разследва странен сигнал, изпратен от стара електронна игра на Флин – сигнал, който може да идва само от баща му, той се озовава заловен в цифровия свят, в който Кевин е в капан от 20 години. С помощта на безстрашния воин Куора (Оливия Уайлд), баща и син се оказват въвлечени в пътуване на живот и смърт през една визуално зашеметяваща кибернетична Вселена. С невероятни превозни средства, оръжия, пейзажи и един безмилостен престъпник, който няма да се спре пред нищо, за да предотврати тяхното бягство.

ТRON: ЗАВЕТЪТ излиза в Disney Digital 3D и Mtel IMAX на 17 декември 2010, заедно със световната премиера. Интересна информация за филма може да откриете и на фен страницата му във Фейсбук – www.facebook.com/TRON.bg и на официалния сайт на филма www.tron3d.bg/.

Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Високотехнологично преживяване с TRON: ЗАВЕТЪТ и ПИБ”

Leave a Reply