Кой отбор от Европа ще достигне най-напред на Световното?

Apr 21, 2018 Няма коментари by

Доста от европейските държави са сред фаворитите за спечелване на Мондиал 2018 това лято. Кой от отборите от зона Европа обаче ще достигне най-напред? Такъв залог предлага Национална лотария – 7777.bg. В спортния букмейкър на четирите седмици вие може да прогнозирате за най-предно класирала се европейска страна на световните финали. Кои държави са фаворитите?

Това са най-големите европейски сили – Германия, Франция, Испания, Белгия, Англия и Португалия. Според букмейкърите Германия, Франция и Испания са с най-големи шансове за триумф на Мондиал 2018 от европейските отбори и очаквано те са фаворити за най-добре представил се отбор от Стария континент. Може ли обаче някой от другите отбори да поднесе изненадата и да бъде печелившия избор в този пазар на Национална лотария?

Германия ще пристигне в Русия като един от големите фаворити за спечелване на шампионата. Бундестимът ще защитава световната си титла от 2014 година, когато те спечелиха срещу Аржентина с 1:0 във финала, а на ½-финалите разбиха домакина Бразилия с 7:1. Германия има невероятен отбор и наистина е логично да достигне поне до ½-финалите. Тимът на Франция обаче може да даде сериозна съпротива на Германия в битката за най-предно класирал се отбор от Европа. „Петлите“ също са сред големите фаворити за спечелването на Мондиал 2018. Франция има много талантлив отбор, но съставът им е доста по-млад от този на Германия. Като цяло опитът е голямото предимство на немците, но пък младостта на „петлите“ и огромното желание може да ги поведе към триумф в Русия.

Испания винаги може да обърка сметките на най-големите фаворити. „Ла Фурия“ започна нова ера с Хулен Лопетеги начело на отбора. Испания се представи силно в световните квалификации и се пребори с тима на Италия за първото място в квалификационната група. Коефициентът за Испания от Национална лотария за най-предно класирала се европейска страна определено си струва и има голяма стойност.

Дали обаче Белгия, Англия или Португалия няма да бъдат най-добре представилите се отбори от Европа? Белгия разполага с най-добрия си отбор от 20 години насам и целта е минимум участие на ¼-финалите на Мондиал 2018. Англия също има големи надежди за силно представяне, след като отново направи много силна квалификационна кампания. Португалия пък е настоящият европейски шампион и Кристиано Роналдо ще иска да се доказва на най-големия футболен форум, така че тези отбори въобще не трябва да бъдат отписвани от битката за място на финал на световното първенство 2018.

Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Кой отбор от Европа ще достигне най-напред на Световното?”

Leave a Reply