Гръмотевична премиера на “Отмъстителите: Война без край” разтърси София

Apr 26, 2018 Няма коментари by

Вчера вечерта стотици верни фенове, звезди и гости имаха възможността да бъдат сред първите в България, преживели на голям екран Отмъстителите: Война без край – епичната и емоционално разтърсваща кулминация на безпрецедентното киноприключение, продължило десет години, повече от 18 филма и обхващащо цялата вселена на Марвел.

 

Изложба с колекционерски книги и предмети на Марвел, тематичен коктейл и специални изненади с вкус на кафе и сливи, осигурени от „Делонги“ и „Крадецът на ябълки“ (който краткос®очно ще краде и сливи), бяха само част от забавленията, които предшестваха прожекцията на филма на гигантския IMAX екран в Cinema City.  Премиерата на Отмъстителите: Война без край беше белязана и от зрелищна гръмотевична буря, сякаш предизвикана от самия бог Тор.

 

Сред звездните гости на събитието бяха Румен Угрински, Кристиян Милатинов, Деси Бакърджиева, Рафи, Дария Симеонова, Даяна Ханджиева, Стефания Кочева, близначките Алекс и Влади, Димитър Кърнев от D2, Ваня Джаферович, Александър Алексиев, мис България Габриела Василева, Кристиана Стефанова, Димо Алексиев, Антоний Аргиров, Вяра Антова, Тео Чепилов, Андреа Влъчков, Павел Колев и Ицака и др.

 

По брандирания черен килим минаха и Капитан Америка, Железният човек, Звездния повелител Питър Куил, Тор и Спайдър-мен, които направиха София и гостите на премиерата част от световния празник.

За филма:

След десетгодишно невероятно приключение в супервселената на Марвел този април ще станем свидетели на безпрецедентната кулминация. Танос най-после е на път да събере всички шест Камъни на безкрайността, за да получи еднолична хегемония над Вселената. Отмъстителите и техните супергеройски съюзници трябва да са готови да пожертват всичко, което притежават, за да спрат веднъж завинаги всесилния тиран, преди да завърши плана си.

 

Режисьори на Отмъстителите: Война без край са Антъни и Джо Русо. А продуцент е Кевин Файги. Луис Д‘Еспосито, Виктория Алонсо, Майкъл Грийо и Стан Лий са изпълнителни пордуценти. Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли са сценаристи.

 

Отмъстителите: Война без край идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на  27 април 2018 г.

 

Arts, Фантастика, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Гръмотевична премиера на “Отмъстителите: Война без край” разтърси София”

Leave a Reply