Кулинарен тур представи най-атрактивните ресторанти от Sofia Restaurant Week

May 11, 2018 Няма коментари by

Пролетното издание на кулинарния фестивал Sofia Restaurant Week бе представено с медиа тур, в който взеха участие някои от най-добрите майстор-готвачи. Журналисти и блогъри, запалени по кулинарната тема, посетиха три от най-атрактивните ресторанта, включени в инициативата.

В първия от тях – Social Café Bar and Kitchen посетителите бяха въвлечени в кулинарните изненади на майстор готвачите. Също така бе представен новия салон на ресторанта, който е изцяло на разположение на гостите на Sofia Restaurant Week.

Втората дестинация бе ресторант Cactus, в който бяха поднесени кулинарните шедьоври на Chef Манчев и неговите главни готвачи. Той разкри своите успешни принципи, които го водят в кулинарното изкуство и управлението на един от най-реномираните столични ресторанти.

Вкусното приключение завърши в автентичната атмосфера на ресторант Edo Sushi Vitosha, където главният готвач презентира някои от най-атрактивните японски ястия, част от фестивалните менюта.

Sofia Restaurant Week ще продължи до 13 май като в него участие ще вземат общо 29 ресторанта. За първи път вкусното столично събитие ще се проведе в рамките на 9 дни, вместо досегашните 7.

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Кулинарен тур представи най-атрактивните ресторанти от Sofia Restaurant Week”

Leave a Reply