Какво трябва да притежават луксозни имоти?

May 31, 2018 Няма коментари by

Луксозни имоти – какво най-добре ги описва и дали всеки може да си ги позволи? Когато заговорим за луксозни апартаменти и луксозни къщи, веднага в съзнанието ни изникват баровски квартали. Сещаме се за кварталите около Витоша, като Драгалевци, Княжево, Бояна. В съзнанието ни изниква центъра на Стара София и уникалните архитектурни паметници от миналото. Подобен род луксозни имоти вече можем съвсем спокойно да намерим и в границите, както и околностите на големи градове, като Бургас, Варна или Пловдив. С две думи пазара на луксозни имоти плавно и сигурно се разраства и това се определя от все по-голямото търсене в областта. Днес с Unique Estates ще си поговорим за това, какво трябва да притежава един луксозен имот и какво най-добре го описва? Дали луксозни имоти у нас са на нивото на международните такива? Нека видим…

Луксозни имоти, луксозни къщи и луксозни апартаменти – ключови характеристики

Нуждата от луксозен имот не е прищявка, напротив това е удобство, което начина на живот на един човек изисква. От тази гледна точка никой не отива в агенция за недвижими имоти и не казва – търся луксозен имот, защото имам възможност да го притежавам. Луксозните къщи имат едни предимства, докато луксозните апартаменти други. Тоест начина на живот на един клиент, нуждите му от образование, работа, придвижване и прочие – определят местоположението и вида на луксозния имот, който търси. Главните характеристики описващи луксозни имоти са следните:

  • Винаги добро местоположение;
  • Пътно-транспортни връзки и инфраструктура, която позволява бързо придвижване до възлови места в района;
  • Персонален характер ( къща с прилежащи зелени площи, апартамент с уникална гледка, възможност за туризъм в планината и т.н.);
  • Интериор и простор в жилището обслужващ най-добре нуждите на клиента;

Unique Estates (вижте блога им Луксозни Имоти Блог) работят с брокери на луксозни имоти, които разбират нуждите на клиента и му предлагат широк спектър от „правилните имоти“ на нивото на международните стандарти! Не само българи, но и много чужденци могат да се възползват от уникалните им предложения за луксозни апартаменти и луксозни къщи, както в България, така и по света. За да бъде инвестицията или продажбата на вашия луксозен имот добре направена, фирмата ви предлага перфектна подкрепа от юристи, финансисти и най-важното професионалисти на всяко едно ниво.

www.ues.bg е мястото, където може да разгледате уникални предложения за луксозни имоти у нас и по света. Свържете се още днес лично с брокера и ще притежавате мечтаната от вас луксозна къща или луксозен апартамент!

Еко

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Какво трябва да притежават луксозни имоти?”

Leave a Reply