Как да изберем подходящите дамски кожени боти?

Jun 11, 2018 Няма коментари by

Лятото е на прага ни, но това не означава, че не можете да видите дамски кожени боти на промоция в някой магазин. По-скоро това е възможно в онлайн магазините. Но защо това е така? От векове се знае, че дамите държат изключително много на външния си вид.

Поради тази причина те се подготвят за зимния сезон още от лятото. Постоянно четат различни моди ревюта на дамските кожени боти и още от края на лятото вече са готови да тръгнат по магазините или пък да се ровят часове в Интернет в търсенето на перфектните дамски кожени боти.

Но какви правила трябва да спазваме при избора на дамски кожени боти? В тази статия ще обърнем внимание именно на това.

Да си представим следната ситуация: Вие и най-добрата ви приятелка сте тръгнали на пазар за новите боти. Харесвате си едни и решавате да ги пробвате, но уви те не са вашия размер. През ума ви минава мисълта, че тъй като са от кожа, те ще се отпуснат с времето. Е това не е така! Не отричаме напълно възможността това да се получи, но все пак не рискувайте. Най-добре е да се пренасочите към друг модел или пък да отидете в друг магазин.

Ако сте луди фенове на онлайн пазаруването, то тогава обърнете внимание на размера на стелката на дамските кожени боти. Съпоставете го с вашия размер на стъпалото. Можете да си измерите стъпалото, като очертаете петата и върха на пръстите. След това измерете от края на най-дългия пръст до петата. Разстоянието между тези две точки трябва да отговаря и на ботите, за да сте сигурни, че те ще са ви по мярка.

Дамските кожени боти се поддържат сравнително лесно. Можете да ги почистите само с влажна кърпа и да ги оставите да изсъхнат. Добре е след това да ги боядисате и да ги напръскате със защитен спрей, тъй като зимата и условията по време на този сезон са унищожителни за обувките ни.

Както виждате да изберете дамски кожени боти не е мисията невъзможна, стига да знаете какво търсите и да не правите компромис с качеството и комфорта!

Дрешки

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Как да изберем подходящите дамски кожени боти?”

Leave a Reply