ВУЗФ организира Лятна бизнес академия за ученици

Jun 24, 2018 Няма коментари by

За четвърта поредна година Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира  своята Лятна бизнес академия за ученици от Х до ХІІ клас. Участието в академията е безплатно и всеки може да доведе свои приятели.

Едноседмичното обучение стартира на 25-ти и ще продължи до 29 юни т. г. През тези дни участниците ще имат възможност да се запознаят с многообразни и интересни теми и казуси в различни сфери от бизнеса. Лектори от ВУЗФ и успешни представители на бизнес практиката ще споделят с аудиторията свои ценни идеи и важни моменти от професионалния си опит. Интересът към академията е много силен и в момента продължава записването на ученици от цялата страна.

Амбицията на тазгодишните занимания е да се насочат учениците към бъдещия им избор на образование и професия – поради това дните на академията ще бъдат тематично разпределени: маркетинг, финанси, бизнес коуч, кариерна ориентация, бизнес психология. ВУЗФ се стреми да даде възможност на учениците да се ориентират навреме и да открият своите силни страни.

Освен лекционната част, участниците в Лятната академия ще се срещнат и с млади и амбициозни мениджъри и предприемачи, които са създали успешен бизнес в България. Идеята, че добра професионална кариера и бизнес може да се изгради само в чужбина – ще бъде подложена на критично изпитание…
Младите „академици“ ще имат възможността да участват в различни уъркшопи, да се включат в игрови занимания, както и да преживеят много забавни моменти.

Всеки, които желае, може да се регистрира на:  marketing@vuzf.bg

Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ВУЗФ организира Лятна бизнес академия за ученици”

Leave a Reply