Съзвездие от български артисти посреща Джулай морнинг в Лозенец

Jun 28, 2018 Няма коментари by

Съзвездие от български артисти, музиканти и гости на Лозенец ще изпратят слънцето и ще посрещнат изгрева на брега на морето край Лозенец в петък срещу събота. На 30 юни Hacienda Beach ще отбележи събитието в компанията на виртуозния китарист Георги Янев, а традицията повелява купонът да продължи до сутринта. Зад пулта ще бъде Dj Mr.K. Собственикът на Hacienda Димитър Тодоранов също ще влезе в ролята на резидент и ще пуска любимите си хитове парчета.

 

  • Горещ юли очаква любителите на нощния живот край южния плаж в курортното селище. Всеки понеделник Игор и Иван ще радват посетителите с тяхното култово караоке. На 27 юли Любо Киров ще има свой самостоятелен концерт на сцената на морското заведение, където ще представи песните от последния си албум „Както преди“. На 16 юли култовите музиканти от „Акага“ ще зарадват почитателите на добрия звук, а на 25 юли е време за култовото черно парти Sexgroove в компанията на DJ Ross&N.A.S.O.
  • На 11 юли No Orders​ и Playa Stories ще направят премиера в Hacienda Beach. Лейбълът кани гостите в Лозенец на пътешествие сред дебрите на мелодичната и дълбока електронна музика. Философията на събитието е задвижена от любовта към свободата – тази свобода, да изразиш себе си, да излезеш от рамките, които обществото ни поставя, да изживееш нещо ново и непознато. Звукът на Playa Stories е в ръцете на DJ & producer Diass (Lump Records, BG).
  • Най-актуалните диджеи отново ще забавляват посетителите със своите сетове през юли. Зад пулта ще застанат DJ Dimo BG, DJ Mr.K, Dj Vasquez, DJ Doncho, DJ Andrew, DJ Chris BG, DJ Funkster, DJ Emil Prize и DJ Silver. На 23 юли на морския бряг ще акостират и Steven Achikor feat DJ Fabrizio Parisi.
Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Съзвездие от български артисти посреща Джулай морнинг в Лозенец”

Leave a Reply