Жавая дебютира с първия си авторски сингъл

Aug 01, 2018 Няма коментари by

Седемнадесетгодишната певица и композитор Жавая беше сред финалистите на първия сезон от новото музикално тв риалити, което стартира в САЩ – “The Four”. Тя бързо се превърна във фаворит на публиката до края на предаването, а профилът й в Instagram за кратко време събра над 3,1 милиона последователи. Неотдавна Жавая дебютира в сингъла на световноизвестния DJ & продуцент на Diplo заедно с хип хоп звездите French Montana и Lil Pump – “Welcome To The Party” – от саундтрака към филма „Deadpool 2“.

Сега Жавая представи дебютния си солов сингъл “Candlelight” – емоционална и много лична песен, написана от самата певица.

“Толкова съм развълнувана от първия си сингъл ‘Candlelight’ – казва тя. “Тази песен означава толкова много за мен. Идеята за песента и текста са в главата ми от години и накрая се превърна в песен, създадена заедно с един от любимите ми артисти –  Somo.

Песента пресъздава един от най-тежките периоди в живота ми, когато се чувствах отчаяна и без надежда за бъдещето. До момента, в който осъзнах, че всичко зависи от мен самата. Спрях да се самосъжалявам и започнах да преследвам мечтите си. Научих се да се харесвам, да вярвам в себе си и ето ме тук. Не спирайте за мечтаете!”.

Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Жавая дебютира с първия си авторски сингъл”

Leave a Reply