Енциклопедия на модата: Еволюция на анцуга

Jun 13, 2018 Няма коментари by

Ах, така добре съвпадащия с нашето тяло анцуг. Всички ние помним тенденцията, когато Парис Хилтън, Бритни Спиърс и Дженифър Лопез го превърнаха в елегантен стил от 90-те. Въпреки това, след като изчезна за известно време, той отново се връща като бляскавата звезда на модните подиуми – по-стилен и секси от когато и да било.

 

Може би вече сте забелязали, че любимата тенденция на 90-те години се опитва да се промъкне по пътя обратно към сцената и вече беше представена на водещите модни подиуми, включително от Vetements и Chanel.

 

Е, през 2018 просто се уверихме, че всички ще обличаме анцуг. А сега ви предлагаме да проследите неговата еволюция.

 

2000, Парис Хилтън

В челните редици на тенденциите при спортната екипировка беше Парис Хилтън. Нейните екипи станаха буквално иконични в края на 90-те години.

 

2001, Дженифър Лопес

Някога, когато Дженифър Лопес все още беше “Джени от блока”, тя облече розов спортен екип, който завинаги остава в историята.

 

2003, Бритни Спиърс

Бритни Спиърс започна да носи изработки от Juicy Couture през 2003 г. Тогава всяко момиче просто трябваше да има по едно такова бижу у дома си.

 

2004, филма Mean girls

Жестоки модели на спортни екипи видяхме и в ултра смешната комедия “Mean Girls” през далечната вече 2004 г.

 

2013, Стела Маккартни

През 2013 г. анцузите започнаха да показват леките признаци на завръщане, като се появяват на подиуми със Стела Маккартни. Въпреки това светът не беше напълно готов за тенденцията, която беше изчезнала през 2007 г.

 

2014, Шанел

Въпреки това, никой от нас не можеше да пренебрегне, когато един горещ розов анцуг се запъти към модния подиум на Chanel AW15, давайки му статут на завършен стил.

 

2015 г., Аshish

През 2015 г. модният дизайнер Ашиш даде изключително модерен поглед върху спортните екипи с бродерия и текст.

 

2016 г., Vetements

През 2016 г. марката за тип „улично облекло“ Vetements дебютира със спортни облекла, които с пълна сила завърнаха 90-те в живота ни. Толкова готино, че да не можем повече да пренебрегваме тенденцията.

 

2016 г., Кайли Дженър

Миналата година също видяхме няколко знаменитости, като модерния стил на иконата Кайли Дженър, която облече анцуг и го носи с цялата гордост на света/

 

2017, Topshop x Juicy Couture

Сега отмина и 2017 г. и Juicy Couture дори стартира колекция за женски анцузи с Topshop. Да, те вече официално са тук.

 

А вие сдобихте ли се със своя стилен анцуг за идващото лято? Не забравяйте поговорката за хората, които посрещат по дрехите. Облечете се красиво и стилно с продуктите на  sportenmag.com и вижте как всички врати ще бъдат отворени за вас!

Дрешки

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Енциклопедия на модата: Еволюция на анцуга”

Leave a Reply