Съвети за страхотно изкарване на морето

Sep 03, 2018 Няма коментари by

Лятото е в разгара си и едва ли има някой, на когото не му се ходи на море, в тези горещи дни. Ако вече сте си хванали гадже, със сигурност обмисляте как да се чупите с него на някой плаж. А може би дори да отидете двамата на почивка, без вашите да ви пречат и да обикалят наоколо.

Ако пък си нямате приятел (приятелка) морето може да се окаже страхотна възможност да си намерите такъв. Все пак плажът, разголените тела, морските вълни, партитата край брега са може би най-хубавата възможна атмосфера за флиртове и нови завоевания.

Независимо дали отивате на море с приятелката си или планирате там да си намерите такава, обаче е важно да потеглите добре подготвени за летните забавления. Ето няколко съвета от нашия екип, които гарантирано ще ви помогнат да се чувствате по-добре и да не се оказвате неподготвени в различни ситуации край морския бряг.

Какво ни трябва за една незабравима ваканция?

Джобни

Всеки знае, че за приятно прекарване на морето ще ни трябват финанси. Още повече, че ако искате да спечелите вниманието на някое момиче не върви да я поканите в някое плажно заведение и да я почерпите с … едно дълго кафенце и вода от чешмата. За да оставите добро впечатление и да си гарантирате страхотни спомени, трябва да сте подготвени за всяко нейно желание. Затова се уверете, че разполагате с повече средства, отколкото са предварително планираните разходи.

Плажна кърпа

Колкото и да звучи тривиално тя е важен елемент от това как ще изглеждате на плажа. Онлайн магазинът Dreboliiki.com има богато разнообразие от оригинални плажни кърпи. Така вместо върху традиционната кърпа за плаж, може да се печете върху такава във форма на диня или банан. Има също кърпи, наподобяващи тост или пица и дори легендарния плажен автомобил миниван. Освен с оригинален дизайн, кърпите са бързосъхнещи и отговарят на основните ни нужди на плажа – да има с какво да се подсушим, когато излезем от водата, да си покрием шезлонга и да изпъкнем със стил и различност.

Бански

Бански, разбира се, можете да си закупите от всяко павилионче около плажовете. Въпросът обаче е, че когато се съблечете и тръгнете по пясъка това малко парче плат ще се превърне във вашата представителна дреха, с която ще ви виждат всички потенциални гаджета. Затова, освен ако не сте решили да ходите на нудиски плаж, най-добре си го изберете предвалително и се уверете, че изглежда добре и се чувствате удобно в него.

Добро настроение

Ако ще впечатлявате мацките, помнете че никой не обича намръщените и мрънкащи хора около себе си. Затова се отпуснете, забравете поне временно за проблемите и се забавлявайте.

Красота

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Съвети за страхотно изкарване на морето”

Leave a Reply