Нова серия дамско облекло на българския пазар

Sep 04, 2018 Няма коментари by

 

Всяка жена иска да е стилна и модерна, особено през лятото, когато визията ѝ често се променя. Екипът на онлайн магазина за дамска мода Аddict-boutique.com разработва собствена серия дрехи за жени, като облеклата са съобразени с последните модни тенденции за сезона. Дрехите от новата дамска серия могат да бъдат открити в категорията „Female Fashion“ на официалния уебсайт на бутика. Те са изцяло българско производство и са изработени от материи с високо качество.

 

Новата серия дамски дрехи включва разнообразни модели от ежедневни и официални вечерни рокли, блузи, туники, ризи, панталони, дънки, гащеризони, както и връхно облекло – елегантни палта и спортни якета. Общото между всички продукти е използването на висококачествени материали и оригинален дизайн.

 

„Ние предлагаме на нашите клиенти различни по стил модели с внимателно подбрани детайли и съчетание на материи и цветове. Дрехите ни са създадени с любов към жените и са способни да задоволят дори и най-взискателния дамски вкус” – заяви Татяна Коева, собственик на Addict-boutique.com.

 

Бутикът комбинира предимствата на онлайн търговията и традиционното пазаруване – той приема поръчки онлайн, но за удобство на клиентите предлага опцията преглед и тест, както и възможност за избор между два различни номера.

Дрешки

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Нова серия дамско облекло на българския пазар”

Leave a Reply