Идеи за странични приходи през зимата

Sep 12, 2018 Няма коментари by

Лятото може и да е била добра идея да поработите на морето да съчетаете полезното с приятното и хем да изкарате някой лев, хем да ходите по-често на плаж, а може би и да забиете някое ново гадже. Затова обикновено летният сезон го свързваме по-скоро с харчене на пари, отколкото със снабдяване със средства.

През зимата обаче тези възможности намаляват значително. От една страна възможностите за работа на курортите на морето стават много по-малко, а от друга страна работата на открито в София и в другите градове във вътрешността на страната също е много по-малко. Просто, защото всевъзможни работни места на машини за хот-дог, пуканки, външни витрини за сладолед, машини за царевица и други подобни опции, вече не са актуални.

Освен това със започването на есента често установяваме и че сме привършили почти изцяло средствата си през лятото. Налага се въпросът: какво да направите, за да бъдете в добро финансово положение и през студените месеци, както и през предстоящите зимни празници?

Затова на преден план идват идеите за изкарване на пари по интернет – една опция, която предлага възможност да печелим, докато си стоим удобно в къщи или в комфорта на някое заведение. Екипът на Teenews е подрал за вас няколко разнообразни идеи, които са подходящи, както за хора със сериозен трудов стаж, така и за съвсем неопитни и млади работници:

Фрийленсър

През последните години тази думичка стана все по-модерна, а зад нея се крие възможността да си работим от дома, по отдалечени проекти и без шеф на главата. Най-често гози тип работа е в областта на програмирането, дизайна, маркетинга, връзките с обществеността, писането на текстове, както и всевъзможни други интелектуални професии.

Игри на късмета

През последните години хазартният бранш навлезе с бързи стъпки в интернет пространството и се появиха много сайтове, които предоставят всевъзможни начини за бърза печалба. Един от тези сайтове е безплатни завъртания но има и много други. Те предоставят разнообразни опции за игра и печалба. Не забравяйте обаче да бъдете внимателни с този тип уебсайтове.

Афлиейт

Ако имате блог, малък сайт или дори фейсбук страница, можете да предлагате продукти на големи вериги и да печелите процент от продажбите. По този начин можете да се развивате в областта на козметиката, модата, IT технологиите и много други браншове. Най-важното е да имате някаква аудитория, на която да предлагате продуктите на съответния афилиейт партньор.

Ръчно изработени стоки

Ако пък ви се отдава работата с ръце, можете да се включите в бързоразвиващия се бранш на ръчно изработените стоки. Те могат да се продават, както в интернет, така и по различни базари и събития.

Youth projects

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Идеи за странични приходи през зимата”

Leave a Reply