Популярни детски играчки

Sep 12, 2018 Няма коментари by

Истина е, че светът на детските играчки постоянно се развива и новите неща днес вече са стари утре. Това обаче не ни разколебава да хвърлим по едно око на най-популярните играчки в момента на пазара. Все пак, Коледа бавно, но сигурно наближава, и е добре всеки родител да е информиран отрано за ситуацията с играчките, както и с това какво харесват най-много децата напоследък.

Започваме със спинъра, който не е нещо съвсем ново на пазара, но все още някак си успява да задържи интереса на децата върху себе си. Въпреки че спинърът не представлява кой знае колко сложна и интелигентна играчка, всъщност е доста занимателен. Освен това е едно от нещата, които „всички други деца имат” и понякога просто се налага родителите да го предвидят като покупка.

Вече има и нещо като негов еквивалент – въртящият се куб. На него има копчета за обръщане, въртене и превключване. Също се смята за доста занимателна играчка, която гарантира заети детски ръчички за дълго време.

Няма дете, което да не хареса иновативните и развиващи творческото мислене 3D химикалки – абсолютен хит сред подаръците за коледните празници през миналата година.

Ако децата ви са по-големи и си падат по артистичните изяви, какво по-добро решение от селфи стик с вграден микрофон? Това е интересна идея, с която вашите малчугани ще се забавляват истински и ще записват своите подвизи на телефоните си.

Очилата за виртуална реалност са абсолютен хит в момента и без съмнение ще впечатлят детето ви, независимо на каква възраст е то.

Ако до сега детето ви не е имало телефон, това също е добра идея. Бъдете сигурни, че ще го зарадвате и ще го накарате да се чувства специално. В случай пък, че все още не искате то да става твърде мобилно, може да заложите на детските часовници – телефони, с които все пак да можете да поддържате връзка.

За финал не може да не споменем и куклата, която плаче с „истински” сълзи. Ако до сега не сте чули за нея, това е голям пропуск. Момиченцата между 2 и 7 годишна възраст са просто луди по нея и тя прави любимата им играта на „майки” още по-забавна и интересна.

Рисуване

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Популярни детски играчки”

Leave a Reply