Зрелищни сцени и силен емоционален заряд завладяват зрителите с новия трейлър на “Бъмбълби”

Sep 26, 2018 Няма коментари by

Кой е казал, че хората могат да се привързват силно и всеотдайно само към биологични видове? Бъмбълби идва този декември, за да разкаже една история, пълна с екшън, напрежение и трогателна развръзка, именно за да докаже на всички как душата може да се крие  дори и под капака на един автомобил. Режисьорът Травис Найт (Кубо и пътят на самурая, Коралайн) ни поднася непредсказуем сюжет, който се отличава не само с характерните за супер успешната поредица Трансформърс мащабни приключения, но и с дълбочина във взаимоотношенията човек – машина и искреното приятелство.

Годината е 1987, а мястото – автоморга в малко калифорнийско градче. Уплашен и без посока пред себе си, Бъмбълби намира убежище там, за да се скрие от хората, които искат да го изучават. Все пак обаче успява да попадне в полезрението на младата и търсеща своето призвание Чарли (Хейли Стайнфелд), която мечтае за подарък кола по повод 18-тия си рожден ден. Привидно обикновеният VW Beetle попада в полезрението й и се превръща в нейн любимец, слабост и предизвикателство за ремонт…още преди да се съживи пред очите й.

За страха от неизвестното, волята за справедливост и истинското приятелство ще ни разкаже Бъмбълби, а дали суровата реалност ще пречупи най-чистите намерения на култовия герой, ще разберем скоро.

 Бъмбълби идва в кината на 21 декември на 3D.

Arts, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Зрелищни сцени и силен емоционален заряд завладяват зрителите с новия трейлър на “Бъмбълби””

Leave a Reply